2777
2789
عنوان

ایده تون واسه روز مرد چیه

| مشاهده متن کامل بحث + 317 بازدید | 42 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو خوبه باز کمبود لباس داره من لباس داره بخدا هیچییی نمیدونم چی بگیرم ست کمربند و اینام خز شده دیگه

آره هرچقدر بگیرم براش کمه 😂

ایرپاد بگیر 

من بین ایرپاد و تیشرت موندم 

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

به نظرم همش کادو دادن زیاد جالب نیست

روز مرد بهش کادو بده ولی برا ولنتاین یه میز عاشقانه و غذای مورد علاقه‌شو شمع و گل ، بشینین بعد شام دو نفری فیلم ببینین خوش بگذرونین اهنگ رقص عروسیتون رو بزارید برقصید لحظات خوبی رو بسازید به نظرم ارزش این از کادو بیشتره

هیچی نگیر خلاص . شوهر منکه روز زن تبریک هم نگفت میگه من فکر میکردم فقط روز مادره منم روز مرد تبریک ن ...

واسه من مناسبتارو همه کادو میگیره تبریک میگه منم باید انجام بدم متقابل 

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

شوهر من عاشق ابزاره براش یه جعبه که توش پر ابزاره گرفتم

ععع همسر منم میشه ابزار رو ببینم 😍

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫 

شام دوتایی میریم بیرون ب حساب من

پول خودشه دیگ دست منه ولی فدا سرم میبرمش بیرون شامه توپ بهش میدم میگم هرچی میخای سفارش بده😂

ورودِ افرادِ خودشیرین و حال خراب به تاپیکِ من ، اونایی ک جوِ تاپیک رو سمتِ بحثای غیرمربوطه و دیوونه بازی میبرن کاااملاممنوع درغیر اینصورت نینی یار و مجبوراً تگ میکنم پس شعور داشته باش و احترام خودتو نگه دار🤝اگه میخای بحثی پیش نیاد پس خاهشا ریپ نزن من نظرمو میدم مجبور نیستی بپری وسط رد کن بره🫡

خدا همسرشو برسونه🤣🤣🤣

چی؟🙄

براش ادکلن بگیرست چرم بگیر براشیا چهره شو سفارش بده نقاشی کنن و اینا...

ویییی ست چرم و چ خوب شد گفتی😍البته خز نیس؟

آره هرچقدر بگیرم براش کمه 😂ایرپاد بگیر من بین ایرپاد و تیشرت موندم

ایرپادم داره دو تا😂اصلااا موندمااا این بشر چی بگیرم براش جوراب بگیرم زشته؟😂