2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

الان یه اسگلی تاپیک زده بود رو جولانی کراش زده

حتی شیشه هم گردن نگرفتش😐

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

اونقدر خجالت آوره که نوشتم و پاک کردم =))))))))))

چرااااا خب بگووووو

عجیب ترینش برا من کول اسپراوس بود 

وای اون زمان ایشون کراش تشریف داشتن 😂 الان نمیتونم تحملش کنم حتی 

ازش بدم میاد دیگه 

البته کراش نبود یه مدت کوتاهی از لحاظ ظاهری خوشمان آمد

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

بچه بودم رو شوهر خالم کراش زدم😂😂😂

بعد اینقد موجود چرتی بود ک خالم دوماهه طلاق گرف

شبا با خودم میگفتم بزرگ شم بهش نشون بدم خوشم میاد ازش بلکه بیاد خاسگاری من

الانم چن ساله زندانه😂😂😂

💓هی تویی ک داری اینو میخونی من از ته دلم دوسِت دارم و خوشحالم ک باهات تو یه زمان زندگی میکنم... فکرشو بکن ممکنه منو تو یه جای این دنیا جای پای همدیگه قدم برداشته باشیم.یا اتفاقی همو دیده باشیم.ب لباس هم یا صورت هم خیره شده باشیم .شاید والدینمون دوست بودن یا بچه هامون دوست بشن...میبینی چقد حس خوبیه اینکه کنار هم زندگی میکنیم؟ ما باهم جمعیت دنیا رو تشکیل دادیم.من عاشق زندگی و دنیا هستم... و همچنین عاشق تویی ک اینو میخونی...💜 لبخند از ته دلت آرزوی قلبیِ منه.💜..مراقب خوبیای دنیا باشیم باهم🥰
این تاپیک رو از همون بزرگوار الهام گرفتم

🫤

میدونید مهمترین عضو بدن بعد از مغز و قلب چیه؟بله کتف،کافیه بدونید چطور ازش استفاده کنید،اون بهترین میزبان برای چیزاییه که باعث ناراحتیتون میشه،خلاصه که..بگیرید بهش😎

بچه بودم رو شوهر خالم کراش زدم😂😂😂بعد اینقد موجود چرتی بود ک خالم دوماهه طلاق گرفشبا با خودم میگفت ...

😂😂😂😂

الهی

خط آخر😂💔

حامی حیوانات🌱  دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑     منم کوروش و پادشاه جهان به شاهی من شادمان      مردمان به بابل در آمد سپاهی ز من رها کردم این سرزمین را ز مرگ به بابل چو وارد شدم بی‌نبرد سپاه من آزار مردم نکرد من برده داری برانداختم به کار ستم دیده پرداختم❤👑                                                                                اوست کوروش، پسر بهشت در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل         گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک