2777
2789
عنوان

یه مرد مسن تر از بابام دایرکت داده

| مشاهده متن کامل بحث + 519 بازدید | 39 پست

حالا برعکس شما یه پسر خوش چهره جوون خوش قد و بالا اومده دایرکتم کلی قربون صدقه ام رفته بعد آخرش نوشته فک کن بچمون 😍چی میشه با همین استیکر چشم قلبی 😄

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خون خودت رو کثیف نکن آدم مریض پره تو جامعه متأسفانه.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

چون یه سری دخترای معلوم الحال که خودشونو مفت حراج کردن اینارو پرو کردن

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

منم یه بار یه مرده ۵۰ساله اومد بود تو دایرکتم میگفت من متاهلم خیلی سخت تو زندگیم کشیدم نیاز به یه نف ...

😑😑😑 

اینارو باید تاپیک زد بی آبرو کرد ....

حیف از کارما و حق الناس شدن میترسم 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕
😂👍🏻

تو تا چند سال اختلاف سنی مشکل نداری میتونم بپرسم ؟ 😂

مرلین مونرو سایت هستمه ،قبلا از عوامل ظهور بودم الان از منتظران ظهور ما برعکسیم 😍😂کاش موقع نوشتن نام کاربری حوصله بیشتری به خرج میدادم ، تاریخ تولد و سن درج شده استعاره از سن روح بنده هستش باور نکنید. 😂

پول هارشون کرده بدبختارو

پول داشت عکس ماشین ویلا میذاشت حداقل 

پشت میز عکس گرفته بود 

این حرکتای چیپ رو اکثرا امثال این میزنن ....پولدارا سطح شونو نمیارن پایین با این کارا 

میومیوی نانازم 😄💖 بعضی وقتا یه حس انقد خوبه که ....نمیتونی راجبش حرف بزنی...🌼🌸حتی نمیتونی بهش فکر کنی...فقط گیجت میکنه !                                 از این گیج شدنا واسه هممون آرزو میکنم 😍💕