2777
2789
عنوان

در رو روی هیچ کس باز نمیکنم

| مشاهده متن کامل بحث + 1113 بازدید | 73 پست
دیگه این کتک لازمه. ببین همونجور که اون پررو هست شما هم جوابش و بده بگو لازم نکرده. اخمش کن و بگو بر ...

اصن خیلی پررو بود پرو مکس

صب تا ۱۰ خواب بود دیگ بیدار شد سریع چای دادم دستشون خوردن گفتم برین دیگ بیرون 

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اشتباهه. چطور پسر ۱۰ ساله صاف تو چشات جواب میده. دو سه بار بگی راه میفتی

بابا گقتم بخدا بهشون گفتم برین بیرون نرفتن دیگ چیکار میکردم 

گله کردن بگو سرم خیلی درد میکرد آیفون خاموش کردم گوشیمم سایلنت کردم که بتونم بخوابم.

اینقد خالهه برام دردسر ذرست کرده جرات گله کردن نداره

واژ ۳سال پیش مستاجر بودم .صابخونم فامیلا شوهرم بود.هرروز صب ساعت ۸ میومد تا ۱۲ ظهر میشست .وای من روانی میشدم.فضولم بود از اونور گوش وامییاد حتی تلفنانمم گوش میداد یروز حرصی شدم.گوشیو برداشتم زنگ زدم دختر عموم گفتم والذ این زهراخانم دیوونم کرده هرروز هروز صب ماخوابیم میاد تا ۱۲ظهر

گوش واساده بود.دیگ کمتر اومد😂بازم پررو بود میومدا ولی کمش کرد

واژ ۳سال پیش مستاجر بودم .صابخونم فامیلا شوهرم بود.هرروز صب ساعت ۸ میومد تا ۱۲ ظهر میشست .وای من روا ...

خاله شوهر منم بدجور آدم خبر ببر  آتیش بیار معرکه ای هست یعتی کل اقوام ازش میترسن

پررو ،شماهم چند دفعه سرزده می‌رفتی تاحالیش بشه این کارو یعنی چی

من روم نمیشد ، سالی یه بار هم که با شوهرم میرفتم ، جلوم عدسی میزاشت ، یه بار باردار بودم ، اصرار کرد که برم خونش ، منم تنها پاشدم رفتم ، یه غذای آبکی حال بهم زن درست کرد که اصلا معلوم نبود چیه ، من که دلم رو صابون زده بودم غذا خوب بهم میده ( باردار بودم غذاها خودم رو نمیتونستم بخورم)برگشتم تا خود شب گریه کردم