اگه دیر بری بیمارستان می میری کی گفته نمی میری من خودم سری آخر دکتر گفته بود اگه نیم ساعت دیرتر آورده بودین معلوم نیست چی میشد سه روز تمام بیهوش بودم کلی عذاب کشیدم اون چند روز. تا حالا معدت رو شستشو دادی؟میدونی چ دردی داره؟دو روز تمام ی لوله از بینی تا توی معدته ک داخلش ی پودر ذغال ماننده تمام راه گلوت زخم میشه
۱۳ سال پیش۱۰۰ دونه خوردم بعد از ۲۰ دقیقه همشو بالا آوردم. هیچیم نشد حتی بههیچ کسم نگفتم قرص خوردم همه نوع قرص.اونایی که کپسول بودن گردشونو درآوردم ریختم تو لیوان خوردم.۷ ماه بعدش ۹۸ دونه خوردم.مامانم متوجه شد رنگ صورتم پرید .نزدیک بیمارستان بودم داشتم بیهوش میشدم که ماشین از پشت به ما زد وتمام قرصا رو بالا آوردم. خدارا شکر .بعد بردنم معدمو شستشو دادن.الان معدم عصبیه .اما یکی از اقواممون ۹ تا خورد یه هفته تو کما بود.خدارشکر میکنم که خدا نجاتم داد.
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره