2777
2789
عنوان

بیاین بگین چی ب شوهرم بگم منو زودتر از اینجا ببره

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 27 پست
سال اول ک کلا باهم بودیم خونه مادرشوهر سال دوم رفت سر کار منم برد پیشش سرایداری نیمه وقت ک خودشم بیر ...

از اول خونه نداشت؟

میتونی باز سرایداری گیر بیارین؟

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

اه حق داری😣ما خونه داشتیم ولی شوهرم یه شهر دیگه کار میکرد اصلا توی خونمون نبودیم و خونه مادرشوهر زن ...

اره منم کلا اختیار ندارم 

عین عروسک گردان شدم 

هووووف دارم روانی میشم 

همش چشم تو چشم میشم 

بعضی وقتا دعوا میکنم باش اصلا حالم بهم میخوره از اینجا 

میشه برا خونه🏡دارشدنم صلوات بفرسی دمت گرم رفیق❤️

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سال اول ک کلا باهم بودیم خونه مادرشوهر سال دوم رفت سر کار منم برد پیشش سرایداری نیمه وقت ک خودشم بیر ...

بهش بگو

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

از اول خونه نداشت؟میتونی باز سرایداری گیر بیارین؟

میگن این خونه برا توعه 

مادرشوهر و پدر شوهر هست فقط 

ولی من اینجا و قبول ندارم آخه ی روستای بی در و پیکره 

از اونم خسته شدم اومدم 

میگن این خونه برا توعه مادرشوهر و پدر شوهر هست فقط ولی من اینجا و قبول ندارم آخه ی روستای بی در و پی ...

وام بگیرید خونه رهن کنید.طلا بفروش،چیزی بفروش به هر حال

بخاطرِ حیوانات به انسان ها توهین نکنید...

پول اجاره داره ؟ خب تو که فعلا عقدی برو خونه بابات ، مگه مجبوری موندی ور دل مادرشوهرت

فعلا نه میگ صبر کن 

ازدواج کردیم سه ساله 

وقتی پول نداره میخوای چیکار کنی ، خودت طلا نداری بفروشی ، حداقل یه خونه کوچیک اجاره کنید

داشتم اول زندگی فروختم دادم بش 

الان هیچی صفر 

میگم بیشتر کار کن 

خسته شدم از این وضعیت 

منم عقدم شوهرم میگه ازدواج کردیم باید خونه مادرم زندگی کنیم چون شوهرم چند سال پیش خودش اون خونه رو ساخت الان هر روز تو فکرشم که چطور میتونم اونجا زندگی کنم هر کاری هم کردم تاحالا شوهرم قبول نکرد میگه خونه رو خودم درست کردم مال خودمه جایی هم نمیرم 

داشتم اول زندگی فروختم دادم بش الان هیچی صفر میگم بیشتر کار کن خسته شدم از این وضعیت

من تو یه ساختمونیم ، خونم جداست ، ولی حیاط یکیه ، اونا هم پررو ، بخدا همش زجر میکشم ، ولی باز نسبت به تو بهترم خداروشکر 

منم عقدم شوهرم میگه ازدواج کردیم باید خونه مادرم زندگی کنیم چون شوهرم چند سال پیش خودش اون خونه رو س ...

شوهر منم اولش همینو گف 

ولی از بس تو زندگیمون دخالت کردن هردو زده شدیم 

دلم میخواد فرار کنم 

تو اشتباه منو نکن

شوهر منم اولش همینو گف ولی از بس تو زندگیمون دخالت کردن هردو زده شدیم دلم میخواد فرار کنم تو اشتباه ...

شوهرم الان کارش جای دیگس خداکنه نیاد وگرنه چند سالی میرم اونجا تو این مدت میتونم راضیش کنم که خونه درست کنه یا بخره 

توهم انشالله خونه دار میشی برات دعا میکنم نجات پیدا کنی ازین وضعیت