2777
2789
عنوان

چرا خواهر شوهرم باهام اینطوری کرد😭مگ من چه گناهی کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 483 بازدید | 53 پست
هدا رحمتش کنه اون الآن داغدارع ازش ناراحت نشو منظورشم‌تو نبودی بقیه بودن بازم ازش نباید ب ذل گرفت ال ...

نه بابا

اینجور آدما عقده دارن

کبری و مهین خواهرشوهرای منم بعد از فوت مامانش اینجوری شدن

اسمشونو میگم شاید اینجا ببینن آدم شن😁

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خدا مادرشوهرتو رحمت کنه خاک برسر خاهرشوهر عقده ایت منم دوتا خاهر شوهر عقده ای این مدلی دارم که کارشون غیبت اشوب گردی وجنگ ودخالت بین برادرا و زن برادراست 

مامان همسرمم که ازدختراش بدتر ۹۰سالش چنان فتته وعفریتست وباحرفاش جنگ به پامیکنه 

خب چرا به بقیه نگفته به من تنها گفته

چون قبلا هم احتمالا رفتار زشت کرده باهاتون و نریدین بهش پررو شده

الان داغداره جواب ندین

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

داغداره حالا ی چیز گفت عیب نداره 

بعد ک حالش خوب بشه حتما معذرت خواهی میکنه 

حلوا نخورده ک نبودی اینجور گفت 

صدسال ره مسجد و بُتخانه بگیری ...عمرت ب هدر رفته اگر دست نگیری ...بشنو سخن نغز تو از پیر خرابات ...ز هر دست ک دادی ز همان دست بگیری

والا هرکی دلش حلوا میخاد درست میکنه میخوره دیگه منتظر نمیشه ک تا یکی بمیره ک حلواشو بخورن 

همه عذارا همینو میگن مبگن اومدن بخورن بیخیال 

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است 

موقع فوت پدرم زنداداشام تو کفشش عروسی بود و عقده گشایی میکردن تو عروسی فلانی دعوت بودیم تو ختم فلانی شام خوردیم سی نفر صدا کنید گفتم چخبره شما میخورید ما تاوان بدیم اوووف یه دعوایی راه انداختن اون سرش ناپیدا

لطفا برا شادی روح خواهرم و پدرم با دلهای پاکتون صلوات بفرستید خدا هیچگاه داغ عزیزی رو بهتون نشون نده    عمر گرون گذشت نفهمیدم بعضیهایی که روم میخندن صرفا دوستدارانم نیستن دشمنن با سلاح خنده
نه بابااینجور آدما عقده دارنکبری و مهین خواهرشوهرای منم بعد از فوت مامانش اینجوری شدناسمشونو میگم شا ...

الان هرچی کبرا و مهین تو سایت میریرن سرت 🤣

دل مرنجان که‌ ز هر دل به خدا راهی است