2777
2789
عنوان

سلام از روز سوم iui👀

| مشاهده متن کامل بحث + 106 بازدید | 23 پست
اهان پس ای یوای کردی انشالله مثبت بشه من یادمه بار دوم خودشون یه آمپول دادن که بغل ناف زدم سعی کن اس ...

ماه پیش iuiکردم 

و منفی شد

این ماه استراحت کردم سرخود

بچه‌ی اولم رو طبیعی باردار شدم

ماه بعد از سقط و کورتاژ 

ماه پیش iuiکردم و منفی شداین ماه استراحت کردم سرخودبچه‌ی اولم رو طبیعی باردار شدمماه بعد از سقط و کو ...

ایشالله این ماه مثبت بشه اگرمیتونی جای خوب بروبرای ای یوای من رویان رفتم شایدسال بعدبرای بچه دوم هم برم رویان تومطب دکترهافقط وقت تلف کردن

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

انشاللله که مثبت بشه دیگه انتظارنکشی چون خودم انتظار کشیدم می‌دونم چقدرسخته من وشوهرم بدون مشکل بودی ...

فدات بشم ایشالله

خدا کوچولوی شما هم حفظ کنه😍

مرکز ناباروری انجام دادم

ـ چو خدا بُوَد پَناهَت، به دِلَت غُصّه نَیایَد🌱

الهی بمیرم داغ بچه چقدرسخت خداروشکرباردارشده نمی‌دونم میگم ۵سال طبیعی جلوگیری کردم اگرمیخواست طبیعی ...

جلوگیری طبیعی ک مشکلی ایجاد نمیکنه اقدام کن ایشالله که بشه😍

جلوگیری طبیعی ک مشکلی ایجاد نمیکنه اقدام کن ایشالله که بشه😍

ایشالله این ماه بحق تولد امام علی مثبت بشه نه منظورم این بودکه این همه آدم طبیعی جلوگیری کردن وناخاسته باردارشدن منم خیلیییی دوست داشتم وقتی طبیعی جلوگیری میکردم یکدفعه پریودنشم حامله باشم چون واقعا سردخترم خیلیییی سختی کشیدیم هم من هم شوهرم جوری که تواین ۵سال نتونستیم بریم دنبال بچه می‌دونی انگاردوتامون منتظریم ناخواسته بشه😂

ایشالله این ماه بحق تولد امام علی مثبت بشه نه منظورم این بودکه این همه آدم طبیعی جلوگیری کردن وناخاس ...

من خودم یه بچه ی ناخواستم🤦🏻‍♀️😂

ک خیلیم تو خانواده پرطرفدارم🤣