2777
2789
عنوان

چطور حسابدار خوبی بشیم

| مشاهده متن کامل بحث + 180 بازدید | 42 پست
مدیر مالی هستم عزیزم

میشه بگین از کجا و چجوری شروع کردید تابه اینجا برسید؟

از شعلتون راضی هستید؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
به نظر من هیچ وقت مجانی کار نکنبرو‌کمک حسابداری کار کن،حتما با بیمه باشه که واست سابقه کار باشه.حتما ...

اتفاقا خیلی میترسم چون به درسای دانشگاهش علاقه ندارم و نمیخونم خصوصا که تو پیام نور میخونم و اکثر کلاسا مجازیه از درسا سر در نمیارم ولی خب دوره نرم افزار هلو و سپیدار و محک رو گذروندم سخت نبود برام ولی باز نگرانم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به نظر من هیچ وقت مجانی کار نکنبرو‌کمک حسابداری کار کن،حتما با بیمه باشه که واست سابقه کار باشه.حتما ...

کمک حسابدار باید چیارو بلد باشه؟

لبخند بزن چون لایق لبخندی😊تو لایق یه زندگی شاد هستی😌زندگیت به لبخندای تو احتیاج داره به قوی بودن تو . . .🌻💛 
خودشون همه چی رو آموزش میدند.فقط اصول حسابداری یک بدونه کافیه

ازگوگل میشه یادگرفت؟

اتفاقا خیلی میترسم چون به درسای دانشگاهش علاقه ندارم و نمیخونم خصوصا که تو پیام نور میخونم و اکثر کل ...

نه اصلا ترس نداره،اصول یک ‌و‌ دو‌ رو بلد باشی و‌با یکی‌دو تا نرم افزار خوب آشنایی داشته باشی،به راحتی استخدام میشی.

زیر نظر یه حسابدار ارشد یا مدیر مالی خوب کار میکنی،بهد یکی دو سال کلی به تجربه ات اضافه میشه

اگه آدم زرنگی باشی بعد دو سال میتونی حسابداری موسسه های کوچیک رو برداری و مستقیما خودت درگیر همه ی کارای حسابداری بشی و سابقه ی کاری و تجربه ی بهتری کسب کنی.

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
ازگوگل میشه یادگرفت؟

آره بزن ویدیو آموزشی اصول حسابداری یک میاره

یه استاد خوب پیدا کن و تاریخ های جدید رو ببین چون کتابا عوض شده

❤️مامان طلا و آلا❤️.کی بزرگ‌شدم که بعدش مامان شدم‌اصلا😕
آخه من الان با نمونه سوال پاس میکنم تو دانشگاه های دیگه لاقل برای امتحان یه جزوه میخونم یه چیزی یاد ...

مشکل دانشگاهه نه شما، مدرک فوق دیپلم بگیر، حالا کارشناسی نباشه. بیرون مشعول کار  بشو و دائم در حال یادگیری باش.

نه اصلا ترس نداره،اصول یک ‌و‌ دو‌ رو بلد باشی و‌با یکی‌دو تا نرم افزار خوب آشنایی داشته باشی،به راحت ...

عزیزم خودتون حسابدارید

ازشغلتون راضی هستید؟

آره بزن ویدیو آموزشی اصول حسابداری یک میارهیه استاد خوب پیدا کن و تاریخ های جدید رو ببین چون کتابا ع ...

ممنون عزیزم🌹