2777
2789
عنوان

بابام روانیه نمیزاره درس بخونم

203 بازدید | 31 پست

بابام روانیه از وقتی به دنیا اومدم همش تو خونه دعواس اصلا سرکار نمیره از گرسنگی و فقیری مامانم میره کلفتی زنای مردم رو میکنه . تک فرزنده میگه فقط حرف من باشه

اصلا دیگه عصابی برام نمونده الان ۱۶ سالمه علائم ام اس رو دارم موهام دو ساله سفید شده همش اضطراب کشیدم و ترس اجتماعی داشتم . 

الان موقع امتحاناته نمیزاره درس بخونم میگه من میخوام تلویزیون ببینم صداشم میزنه رو بالاترین حالت ممکن با ننش میان از صبح تا شب غیبت دیگرانو میکنن و حرف میزنن . واقعا من میخوام درس بخونم و به جایی برسم ولی نمیزاره یچیزی هم میگی میگه میام آتیشت میزنم فحش و بد و بیرا میگه مامانمو میزنه و نفرین میکنه و پدر و برادر خدابیامرزشو فحش میده واقعا دیگه خسته شدم اتاق نداریم یدونه داریم که اونم انباریه یبار رفتم اونجا درس بخونم الان سرماخوردم و مریضم 

لطفا کمکم کنید

هر کی شهید نشه بازنده اس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

میدونم سخته ولی تو گوشت هات پنبه بزاار تا گوش هاتو بگیر یا هدفون بی اهنگ بزار درس بخون

میشه برای پدر بزرگم دعا کنید یک سال پیش (1402.3.19)تصادف وحشناکی داشتن (تو تاپیک هام قبلیم گفتم و عکس ماشین هم گذاشتم..)امروز 1403.5.22 پنجمین عملشون هست ولی هنوز خوب نشدن😭1403.6.3 پدر بزرگم رفتن تو کما 💔💔💔اما بعد سه ساعت  برگشتن😭 خدایااا شکرت ممنونم خدایا مرسی ک پدربزرگم برگشت 😭😭💔💔💔 مبشه اگر امضام رو می‌بینید صلوات بفرستید دعا کنین خوب بشن ؟.انشاالله شماهم به حاجت دلتون برسین🖤
برو کتابخونه از صبح زود برو تا عصر هیچ راه دیگه جز کتابخونه نداریرایگان هست

ببخشید ولی اونم غیرممکنه 

من روستام اصلا اینجا کتابخونه نداره باید بریم شهر که یک ساعت راهه و اصلا کرایه هرروزشو ندارم😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
من روستام اصلا اینجا کتابخونه نداره باید بریم شهر که یک ساعت راهه و کرایه هرروزشو ندارم 😢

پس انباری رو یه جوری گرم کن

دلم باران، دلم دریا، دلم لبخندِ ماهی‌ها، دلم اِغوایِ تاکستان به لطفِ مستیِ انگور، دلم بویِ خوشِ بابونه میخواهد...
میدونم سخته ولی تو گوشت هات پنبه بزاار تا گوش هاتو بگیر یا هدفون بی اهنگ بزار درس بخون

واقعا درس خوندن تمرکز میخواد بله راه حل خوبیه ممنونم💔😢😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
ببخشید ولی اونم غیرممکنه من روستام اصلا اینجا کتابخونه نداره باید بریم شهر که یک ساعت راهه و اصلا کر ...

نمیشه بری خونه کسی؟

رفیقی

دایی عمویی؟ هیچکس نداری؟ یا مامانت بزرگت مثلا؟ مدرسه چی؟ به معاونی یکی بگی مشکلت رو راهت نمیدن یه تایم اومجا

خانوم بادکنکی:پنجمین کاربریمه از سال ۹۲🎈