2777
2789
عنوان

بابام روانیه نمیزاره درس بخونم

| مشاهده متن کامل بحث + 206 بازدید | 31 پست
چرا سرما خوردی رفتی انباری؟ از چنین آدمایی یه چی خفن درمیادمنم خیلی بی اعصابم با خودم میگم برم بالا ...

سرده بخاری هم نداره شهر ما الان _۱۲ درجه اس البته سرد تر از اینم میشه ما منفی ۳۰ رو دیدیم😢

لباس هم زیاد پوشیدم ولی ...

فک نکنم

من مطمئنم با قلب ضعیفی که برام درست کردن تا ۲۰ سالگی نمیتونم زنده بمونم 💔💔😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
چرا سرما خوردی رفتی انباری؟ از چنین آدمایی یه چی خفن درمیادمنم خیلی بی اعصابم با خودم میگم برم بالا ...

ما روستا هستیم متاسفانه اینجا هم کتابخونه نداره اجازه نمیدن شهر هم برم😢

هر کی شهید نشه بازنده اس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بچه ی درس خوانی هستی افرین به غیرتت یا کتابخانه برو یا اصلا محلش نزار فقط قول بده درستو خوب بخونی وم ...

ممنونم بله باید محلش نزارم کتابخونه که نمیتونم برم

چشم انشالله 😢😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
ما روستا هستیم متاسفانه اینجا هم کتابخونه نداره اجازه نمیدن شهر هم برم😢

میتونی بری خونه دوستی که داداش نداره و باباشم خیلی خونه نیست یا اگه هست دوستت و مامانم باشن یه دوست قابل اطمینان 

سرده بخاری هم نداره شهر ما الان _۱۲ درجه اس البته سرد تر از اینم میشه ما منفی ۳۰ رو دیدیم😢لباس هم ز ...

از این فکرت نکن منم هروقت عصبی میشم احساس میکنم قلبم توانشو از دست میده

منم هفدم ولی از صبح بخاطر اعصاب خوردی سردرد دارم

ولی تلاشتو بکن که بتونی درس بخونی

تو این محیط نمیتونی میتونی با مدریت صحبت کنی کتابخونه ای چیزی بزنه

یا عصرا برین درس بخونین با بچه ها 

البته اول با دخترا صحبت کن چندنفری به مدرسه بگین 

نمیشه بری خونه کسی؟رفیقیدایی عمویی؟ هیچکس نداری؟ یا مامانت بزرگت مثلا؟ مدرسه چی؟ به معاونی یکی بگی م ...

خونه نه اصلا 

از فامیل های ما فقط ما تو روستاییم همه رفتن شهر💔😢

مامان بزرگمم با ما میمونه 😢

اونم واقعا خجالت میکشم اینجا همه همدیگرو میشناسن 😢💔

هر کی شهید نشه بازنده اس
میتونی بری خونه دوستی که داداش نداره و باباشم خیلی خونه نیست یا اگه هست دوستت و مامانم باشن یه دوست ...

من اضطراب و فوبیای اجتماعی دارم دوست هم دارم ولی خانوادم نمیزارم از خونه پامو بزارم بیرون 😢

هر کی شهید نشه بازنده اس
من اضطراب و فوبیای اجتماعی دارم دوست هم دارم ولی خانوادم نمیزارم از خونه پامو بزارم بیرون 😢

عزیزم میتونی پول جمع کنی گوشگیر بگیری؟ 

میتونی بری مدرسه با یکی از بچه ها که میره شهر صحبت کنی بهش بگی برات بگیره پولو بدی

از این فکرت نکن منم هروقت عصبی میشم احساس میکنم قلبم توانشو از دست میدهمنم هفدم ولی از صبح بخاطر اعص ...

دقیقا من تو این سن دستام داره میلرزه دیگه امیدمو از دست دادم😢

واقعا خیلی بده 💔 

بله ببینم چی میشه اگه یدونه بخاری برقی پیدا کنم تو انباری میتونم بخونم البته تا اونجا صداشون میاد ولی تو گوشام هندزفری میزارم  🙂

هر کی شهید نشه بازنده اس
دقیقا من تو این سن دستام داره میلرزه دیگه امیدمو از دست دادم😢واقعا خیلی بده 💔 بله ببینم چی میشه اگ ...

آفرین ناامید نشو تمام تلاشتو بکن دوساله فقط فقط دوسال تحمل کن بعدش دانشگاهی خلاصی

عزیزم میتونی پول جمع کنی گوشگیر بگیری؟ میتونی بری مدرسه با یکی از بچه ها که میره شهر صحبت کنی بهش بگ ...

بله اگه بگم مامانم برام میخره 

با اون صدا نمیاد ؟

هر کی شهید نشه بازنده اس