2777
2789

۹ ساله باهم رفیقیم 

گرچه بهترین دوستش هستم ولی یه پسری ک مزاحمم شده بود به دروغ گفت. فلان آدم(شخصی ک دوسش دارم)مزاحمم شده و من باورنکردم چون اون شخص هیچوقت بد دهنی نکرد بهم.. و چن تا شات فرستاد از تایپش فهمیدم خودشه

و با اون آدم هم قطع ارتباطم و حرف نمی‌زنیم

بنظرتون هدف دوستم از این کارا چیه چرا باید بهم دروغ بگه اونم راجب کسی ک دوسش دارم

تو برخی موارد هم بهم دروغ گفته ولی در ظاهر خیلی خودشو وابسته من میدونه

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

چون حسوده.سمیه دوستت ازش فاصله بگیر

حق با توئه

ولی چرا همش آبجی آبجی میکنه و جوری رفتار میکنه ک خیلی دوسم داره؟

محدثه متولد ۱۳۸۶ کاربری اولم mohadese_silent هست وقتی گزارش میخورم میام این کاربری    

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دو حالت داره یا حسوده یا چیزی دیده که میخواد ازت مراقبت کنه

خب میتونست بهم بگه.

من تقریبا هیچ شکی ندارم راجب اون پسر

اخلاقش دستمه شاید خطاهایی داشته باشه

ولی کارش خیلی اشتباه بوده ک بهم دروغ میگه 

دو حالت داره یا حسوده یا چیزی دیده که میخواد ازت مراقبت کنه

چون پسره از فامیل ما هست گرچه رفت و آمد نداریم،ولی خوبیت نداشت همچین کاری کنه

خب میتونست بهم بگه.من تقریبا هیچ شکی ندارم راجب اون پسراخلاقش دستمه شاید خطاهایی داشته باشهولی کارش ...

منم یه دوست صمیمی دارم که ۶ ساله باهمیم گاهی اوقات نسبت بهم خیلی نامرد و حسود میشه چون خانوادش زیاد ما رو باهم مقایسه میکنن و اذیت میشه برا همین زیاد از کاراش دلخور نمیشم