2777
2789
عنوان

انقد لاغر شدم ولی شکم پهلون اصلا

| مشاهده متن کامل بحث + 599 بازدید | 71 پست
93 بودمالان 87😔

عالی کم کردی بنظرم افرین ناراحت نباش من الان خودمو جر دادم یه هفته شده ۱۰۰ گرم کم شدم ولی دیگ نمیخام وزن کتم میخام برم جلو تا هر جا شد

_بعد من اینجوری بودم که وا😶

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من بدترم بخدا سینه هام آویزون و بررگ

من باید چاقیو شکست بدم بخدا این باری کوتا نمیام

زانوم درد گرفته

من کاربر قديمي سایتم هیچ مردی حق نداره تو تاپیکای من بیاد

عالی کم کردی بنظرم افرین ناراحت نباش من الان خودمو جر دادم یه هفته شده ۱۰۰ گرم کم شدم ولی دیگ نمیخام ...

راضی نیستم از روندش چون میزان چربی بدنم خیلی بالاس

باید با این همه رژیم  ورزش الان 80 میبودم😔

من باید چاقیو شکست بدم بخدا این باری کوتا نمیامزانوم درد گرفته

بیا گروه بزن منم ببر تاعید خودمون عوض کنیم من کلا جوگیرم کسی جفتم باشه پامیشم نباشه همش خوابم ثواب دارع بخدا بسا گروه بزن چن نفرم‌میاریم تاعید تلاشی کنیم

بیا گروه بزن منم ببر تاعید خودمون عوض کنیم من کلا جوگیرم کسی جفتم باشه پامیشم نباشه همش خوابم ثواب د ...

امروز تو باشگاه اندازه یه غول بودم 😐

بیا گروه بزن منم ببر تاعید خودمون عوض کنیم من کلا جوگیرم کسی جفتم باشه پامیشم نباشه همش خوابم ثواب د ...

تو تلگرام؟؟ 

امروز تو باشگاه اندازه یه غول بودم 😐

باشگاه میری ؟من گفتم تو خونه چون باید چهلم‌بابابزرگم برم نمیرسم باشگاه  برم خاک توسرم عرسال میگم امسال شروع کنم آخرشم عیدا مثل عقب مونده هامیرم شهرمون عمه مسخرم میکنین 

باشگاه میری ؟من گفتم تو خونه چون باید چهلم‌بابابزرگم برم نمیرسم باشگاه برم خاک توسرم عرسال میگم امس ...

اره تو خونه الکیه ادم نمیتونه تو باشگاه مجبوری

فرق نمیکنه هرجاباشه ولی روبیکا بزن ک کسی خواست بتونه بیاد بنظرم هم‌خانه داری هم رژیم و ورزش باشع ه ...

اخه من روبیکا ندارم بدم میاد ازش

باش تو تل میزنم

ن من کسی باشه بزور پامیشم انگیزه میگیرم ولی چون کسیو ندارم همش تو گوشیم تونی نی سایت همه تاپیکارومیخ ...

ببین تو آینه خودمو نگا کردم گفتم خاک تو سرت اینا چین

وای باید لاغر بشیم