2777
2789
عنوان

کسی هست هر روز سر درد باشه عایا

| مشاهده متن کامل بحث + 125 بازدید | 31 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دارو اعصاب

من چند سال پیش ی دکتر رفتم دارو داد نخوردم رفتم ی دکتر دیگه اون گف نخوری بهتره فقط هروقت گرفت شیاف بذار اونموقع ها دردم با شیاف آروم میگرف 

دیگ شیاف بی اثر شد گف هر وقت حمله دست داد  آمپول بزن 

تا ب الان ...ک الان دیگ خیلی حاد شده 

من چند سال پیش ی دکتر رفتم دارو داد نخوردم رفتم ی دکتر دیگه اون گف نخوری بهتره فقط هروقت گرفت شیاف ب ...

من 8ماه آسنترا خوردم خوب شدم فقط گاهی عصبی میشم یه چندساعتی اذیتم میکنه 

تو روزایی هستم که از خودم خسته‌م!️ 

اره میگرن دارم ولی دارو مصرف نمیکنم

وای خدا به دادمون برسه منم میگرن دارم دارو زیاد خوردم فایده نداره فقط باید مراقب باشی گرسنه و تشنه نمونی وعده های غذایی رو سر وقت بخور خواب ۸ ساعت تو اتاق کاملا تاریک و نرفتن به جاهای پر نور و پر صدا رو رعایت کن من فقط با بادکش خوب میشم موقع سردرد

سلامتی و خوشبختی دخترم
بعد چیشد ک فهمیدی عفونت معده داری

راستش عفونت زنان گرفتم داروهارو که مصرف کردم سردردهام خوب شد والبته معده م هم خیلی سبک شده بود داروها که تموم شد دوباره سردردهام شروع شد دکتر رفتم و همه چیزو گفتم یه سری دارو ی معده داد از وقتی هم که میخورم کاملا سرم خوب شده قبلا چند جا واسه سردردم رفته بودم وبهم گفته بودن باید از سرت عکس بگیری سردردهات عادی نیست خیلی میترسیدم ولی خدارو شکر با داروی معده خوب شدم

این هم بگم واسه سردردم انواع قرصها رو تجویز کردن ولی سرم خوب نمیشد 

هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمی‌افتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست
وای خدا به دادمون برسه منم میگرن دارم دارو زیاد خوردم فایده نداره فقط باید مراقب باشی گرسنه و تشنه ن ...

سردردات در چ حده؟ 

من دخترداییم داره خیلی معمولیع 

من تعجب میکنم از خودم چون خیلی شدیده سردردم میگم نکنه تومور دارم خدایی نکرده

سردردات در چ حده؟ من دخترداییم داره خیلی معمولیع من تعجب میکنم از خودم چون خیلی شدیده سردردم میگم نک ...

نترس مال منم شدید میشه که به بادکش رو آوردم

سلامتی و خوشبختی دخترم