من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای خدا به دادمون برسه منم میگرن دارم دارو زیاد خوردم فایده نداره فقط باید مراقب باشی گرسنه و تشنه نمونی وعده های غذایی رو سر وقت بخور خواب ۸ ساعت تو اتاق کاملا تاریک و نرفتن به جاهای پر نور و پر صدا رو رعایت کن من فقط با بادکش خوب میشم موقع سردرد
راستش عفونت زنان گرفتم داروهارو که مصرف کردم سردردهام خوب شد والبته معده م هم خیلی سبک شده بود داروها که تموم شد دوباره سردردهام شروع شد دکتر رفتم و همه چیزو گفتم یه سری دارو ی معده داد از وقتی هم که میخورم کاملا سرم خوب شده قبلا چند جا واسه سردردم رفته بودم وبهم گفته بودن باید از سرت عکس بگیری سردردهات عادی نیست خیلی میترسیدم ولی خدارو شکر با داروی معده خوب شدم
این هم بگم واسه سردردم انواع قرصها رو تجویز کردن ولی سرم خوب نمیشد
هیچ اتفاقی،اتفاقی،اتفاق نمیافتد☘️صبر اوج احترام به حکمت خداست