2777
2789

٣ماه دارم از دوريت ميميرم 

چطىري فراموشش كنم😭

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

متاسفانه فراموش نمیشن:)

خدا نگذره ازش بازيم داد

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

به مرور کمرنگ میشه

برای من هیچکس دوبار عزیزنمیشه ...هرچی بودهمون بار اول بود  غم که ازحدبگذرد دل حس پیری میکند،سن هرکس راغمش اندازه گیری میکند.برای توهمین کافیست که طرزنگاه کردنم به تودیگرمثل سابق نمیشود.... 

به من گفت وارد رابطه عاطفی نمیتونم بشم ولی با دوستم رفت وارد رابطه شد این دردش برام خیلی سخته هرچند که ماله گذشته است و با تاپیکت یادم اومد منم ضخم خورده ام بدون تنها نیستی تو زمینه ی شکست عشقی

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔
عزیزم افسردگی میگیرتت بخدا من حتی تا قرص اعصاب پیش رفتم اونوقت طرف هر روز کیس عوض میکرد

گرفتم 

٣ماه هر روز دارم گريه ميكنم تو خونه نشستم و هر روز خونريزي دارم پريودم همش 

دلم مرگمو ميخواد

زمان.منم همه دنیام بود ولی زمان حل میکنه.

چقدر زمان

به من گفت وارد رابطه عاطفی نمیتونم بشم ولی با دوستم رفت وارد رابطه شد این دردش برام خیلی سخته هرچند ...

چطوري خدا ميبينه كاري نميكنه 

همش ميگم خدا حقمو نميگيري نگير دا منو اروم كن چي ميشه كمكم كني اخه

چرا چیشده مگ عزیرم

قرار بود بهمن نامزد شبم 

ول كرد رفت امروز فردا كرد و ديگه بهو كلا تموم شد 

چطوري خدا ميبينه كاري نميكنه همش ميگم خدا حقمو نميگيري نگير دا منو اروم كن چي ميشه كمكم كني اخه

نمیدونم ما احساسی ها چرا باید خدا زجرمون بده و عاشق لاشییییییی ترین پسر دنیا میکنمون

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔