2777
2789
عنوان

چطوري ببخشمت وقتي همه وجود من بودي و ولم كردي

| مشاهده متن کامل بحث + 135 بازدید | 20 پست

عزیزم میگذره 

منم حدودا ۴/۵ ماه داغون بودم این چندین ماه من بیرونم نرفتم حتی سرکارم نرفتم درآمدم کلااا قطع شد داغون شدم 

ولی الان واقعا واقعا بهش فکر نمیکنم برام مهم نیس

هیچ احساسی ندارم ن خشم ن علاقه هیچی نسبت بهش ندارم 

میگذره ولی اجازه نده حال بد طولانی بشه 

نمیدونم ما احساسی ها چرا باید خدا زجرمون بده و عاشق لاشییییییی ترین پسر دنیا میکنمون

تميدونم خيلي از خدا دلگيرم نميتونم ازش توقع نداشته باشم 

نه برش گردوند 

نه منو اروم كرد 

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم میگذره منم حدودا ۴/۵ ماه داغون بودم این چندین ماه من بیرونم نرفتم حتی سرکارم نرفتم درآمدم کلاا ...

منم همين شدم كارم  شده صفر درامد نداشتم ٣ماه

هر روزم گريه اس 

٦كيلو كم كردم 

٣مته همش پريودم دارم ميميرم

چطوري برات تموم شد؟

غمگین نرین لحظه زندگیم  اونجایی بود که به کسی گفتم خداحافظ که دلم میخواست تمام عمرم کنارش زندگی کنم😊.                                                                             من انقدر براي زندگيمون جنگيدم كه فرصت نشد باهات زندگي كنم …………………رويا ١٢٠سابقم (سال ٩٨)كاربريمو از دست دادم 😭

وقتی همچین دردی میکشی و افسرده میشی خیلی سخته از جات بلند بشی واسه همین اگه هرروز ی کار کوچیک انجام‌ بدی خودش کلیه 

من پذیرفتم ک دیگه رابطه ای نیست و تموم شده 

دیگه منتظر برگشت نبودم دنبال راه کار نبودم 

کارمو دوباره شروع کردم 

کم‌کم بیرون رفتم معاشرت کردم 

کارایی ک دوس داشتم از قدیمو انجام میدادم 

دیگه برام تموم شد

گرفتم ٣ماه هر روز دارم گريه ميكنم تو خونه نشستم و هر روز خونريزي دارم پريودم همش دلم مرگمو ميخواد

اونوقت میدونی اون چجوریه؟؟ 

نظرت اونم گریه میکنه؟؟؟

😶عججججب🤑