2777
2789
عنوان

راننده اسنپ

| مشاهده متن کامل بحث + 2215 بازدید | 181 پست
مگه من چمهمنم انسانم

تو انسانی؟ 

یعنی چی تاپیکت 

هدفت چیه؟ 

طرز فکرتون چیه؟ 

احساس میکنید دخترا دنبال همتونن

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

تو انسانی؟ یعنی چی تاپیکت هدفت چیه؟ طرز فکرتون چیه؟ احساس میکنید دخترا دنبال همتونن

من مریضم 

بیماری دارم 

دست خودم نیست 

از احساس امنیت دادن به جنس مخالفم لذت میبرم 

حالا به هر طریقی 

دست خودم نیست 

هر چی میکشیم از دست این دخترای سایت می کشیم😁یه سریا هوا برشون داشته🤭

تو تاکسی صندلی عقب نشسته بودم 

پراید بود فضاش خیلی کوچیک بود 

دو تا دختر خانوم هم سن و سال خودم اومدن کنارم نشستن 

مسافت طولانی بود 

حدودا ۲۰ دقیقه تا مقصد راه بود

من هیکلی ام یه کم قدم بلنده

اینقدر بد نشسته بودم و خودم رو چسبونده بودم به در ، تو این هوای سرد شر شر عرق میکردم 

موقع پیاده شدن دختره چقدر ازم تشکر کرد

من مریضم بیماری دارم دست خودم نیست از احساس امنیت دادن به جنس مخالفم لذت میبرم حالا به هر طریقی دست ...

بدبخت مسافرات

زندگیم با تو زیباتر شد عشقم 🩷🤌🏻                             𝐇.𝐒💍👰                                                               1403/10/17 شروع من و تو 🧚‍♀️✨💕

تو تاکسی صندلی عقب نشسته بودم پراید بود فضاش خیلی کوچیک بود دو تا دختر خانوم هم سن و سال خودم اومدن ...

آهااا آفرین بهت ...

اما بازم میگم چرا کار درست انقدر به نظرت عجیب میاد؟

جدی میگم به خدا طبیعی نیست 

یا کم سنی و جو گیر 

یا سرکارمون گذاشتی 

یا ببخشید شیرین میزنی که انقدر اصرار داری رو این موضوع

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

بدبخت مسافرات

ساعت ۱ شب 

مسافرم رو رسوندم به مقصد 

وقتی دیدم کوچه تاریک و تاره بهش گفتم منتظر میمونم هر وقت در خونه رو باز کردی رفتی تو خونه منم حرکت میکنم میرم 

هر چی میکشم از این قلب مهربونمه 

یکی نیست بگه به تو چه؟ 

بزار اون موقع شب تو کوچه خفتش کنن 

بزار سگ بیاد بخورش

والا 

هر چی میکشم از این قلبمه

ساعت ۱ شب مسافرم رو رسوندم به مقصد وقتی دیدم کوچه تاریک و تاره بهش گفتم منتظر میمونم هر وقت در خونه ...

دمتون گرم ولی بیش از حد نرید جلو

میخام یه جوری مردونگیم رو به بقیه نشون میدم با این کارا

موفق باشی 

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️