2777
2789
عنوان

دوستم به شوهرم چش داره

| مشاهده متن کامل بحث + 426 بازدید | 42 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب انگار تصمیمات رو گرفتی 

که با دوستت ادامه بدی 

و با این استوری ،دوستت پند پذیر بشه 

و مثل گذشته خوش و خرم لا هم دوست باشید بی حاشیه 

اما در واقعیت این امکان پذیر نیست 

همیشه دوستی ها مثل سابق زیبا و درخشان و رو به اوج نیست 

افول می کنه 

الان جایی که بجای اینکه برای دیگران خط و نشون بکشی 

خودت ابتکار عمل رو با رفتارت در دست بگیری

دوست من مجرده،انگار یه جاهایی از عقلش کمه هر چی ب زبونش بیاد همون لحظه جلو هرکی باشه میگه اصلا حرفشو مزه مزه نمیکنه بعد بزنه.یبار توگروه دوستانمون گفت وای شوهرفلانی(من)چه خوشگله من که چشم ازش برنمیدارم وقتی میبینمش😐😐😐همه دخترا مسخرش کردن منم توپیدم بهش ولی رو داره بعد چندوقتی پی وی بهم میگفت قدرشو بدون دوست داره هاا نمیدونم بهتر این گیرت نمیاد کاش یکی مثل شوهرتو گیرم بیاد دیگه هیییچی نمیخوام.بعد به شوهرم گفتم این کجا تورودید ک میگه دوست داره وفلان گفت دیروز بیرون دیدمش اومد سلام احوال پرسی کرد گفتم دیگه بهش رو نده این دوست من نیست بعدم دیگه بی محلش کردم تا قطع رابطه کامل کردم باهاش😒

خوب انگار تصمیمات رو گرفتی که با دوستت ادامه بدی و با این استوری ،دوستت پند پذیر بشه و مثل گذشته خوش ...

نه قصدم کات کردنه، ولی با استوری میخوام بش بفهمونم شوهر تو هوله نه شوهر من.. 

بعدم چرا به دوستاتون که رفت و آمد خانوادگی دارینرمزو راز زندگیتون رو میگید؟

من با مادرخودم قبلا زیاد خرف میردم ودردودل میکردم بعد فهمیدم ب خواهرم گفته به خالم گفته و.

دیگه از مادر کی نزدیک تر!!!

پشت دستمو داغ کردم دردودل با هیییچکس 

با ترک دیوار حرف بزن با آدما حرف نزن درمورد مستئل شخصیت

نه قصدم کات کردنه، ولی با استوری میخوام بش بفهمونم شوهر تو هوله نه شوهر من..

عزیزم تو فک میکنی اون نمیدونه شوهرش چطوره!😂

خیلی ساده ای بخدا

اون بهترازتو شوهرشو میشناسه حالا تومیخوتی کارخودتوکنی دیگه نظر نخوا 

من برا ارامش خودت کفتم کات کن وتمام اما خودت دنبال دردسری

عزیزم تو فک میکنی اون نمیدونه شوهرش چطوره!😂خیلی ساده ای بخدااون بهترازتو شوهرشو میشناسه حالا تومیخو ...

نه بخدا کات میکنم اصلااااا نمیخوام ادامه بدم، فقط میخوام اونم بسوزه همین

این کامل به شوهرت چشم داشته و پررو بوده

اره بخدا بعد ک شماره شوهرم گیرش نیومد مستقیم به خودم میگفت بعد یه بار گفت زیاد به شوهرت اعتماد داری شمارشو بده امتحانش کنیم گفتم همینم مونده شماره شوهرمو بدم به توقورتش بدی.شوهرمم که بیرون دید رفت کرم ریخت بعد دید محلش نداد و هی راجب من حرف زد حرصش گرفت.یه چیزایی میگفت انگار شوهرم مثلا خیلی تحویلش گرفته و ازش خوشش اومده