2777
2789
عنوان

یه چیزی متوجه شدم پشمام ریخت

| مشاهده متن کامل بحث + 265 بازدید | 30 پست

منم یه چیز دیگه متوجه شدم پشمام ریخت 

این که تو نی نی سایت چرت و پرت زیاد میگن شنونده باید عاقل باشه 

و یه چیز دیگه ، اینکه دلیل اینکه فکر میکنی خوشبخت نیستی اینه که سرت تو زندگی بقیس

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه یکسری مشکلاتی دارن ولی بستگی داره این مشکلات چقدر بزرگ باشن

افراد پول دار خیلی زیادی رو میشناسم بزرگ ترین مشکل حالشون اینه بچه هاشون تنبلن درس نمیخونن یا نمیخوان برن اون ور آب

ای کاش منم اینا در آینده مشکلاتم باشن🥴

پایین شهر هم این مشکلات هست ربطی به جا نداره ولی اگه پایین شهر یکی اینکارا را بکنه می گن مال اینه پایین شهریه ولی همون بالاشهری اینکاراش نماد با کلاسی میشه براش چه آدمای با فرهنگ تحصیل کرده و اصیل که پایین شهر ندیدم چه آدمای بی خودی که بالا شهر ندیدم که موندم مثلا دیدم پسر خانواده بالا شهری سر اینکه پیتزاشو خورده بودن خواهرش و‌مادرشو سیر کتک زده بود 

خب بین اونا دقیقا ت کدوم مشکل رو داری؟

عزیزم کاربری دست دو نفر هست..✌️..درواقع میشه گفت چند نفر😂 😑اخه به هرکس گفتم همچین سایتی هس میشه از بقیه کمک گرفت اوناهم اینجا با کاربری من سوالات ومشکلاتشون بیان کردن🫠🙂ناگفته نماند چندین بار هم تعلیق شده😶🫣
چیکار ب بقیه داری سرت تو زندگی خودت باشه اینجوری کمتر آسیب میبینی هیچکس تو این دنیا بی درد نی هر کی ...

عزیزم من چیکار دارم گفتم تازه امروز به اینا فکر کردم اونم چون حال خودم خوب نبود وگرنه 7 ساله همسایه ایم کاری ب کار هم نداریم

ولی چطور این همه اطلاعات داریمن نه سال تو این کوچمهمسایه نمیشناسم

تازه عجیب اینجاست که معمولا پولدارا با همسایه هاشون رفت و آمد ندارن

با ماشین از در خونه میرن بیرون ، با ماشینم میرن تو

نونوایی و خرید سبزی و دستمال کاغذی هم نمیرن

یا خدمتکارشون میخره یا پیک

هزار تا دوربین دارن ، آیفون شون رو هم به رو غریبه باز نمیکنن

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    
نمی دونم هدف خدایا از خلقت این دنیا چی بودبا خودش چی فکر که گفت بذار بنده هام یَک یَک شون بدبخت باشن ...

دقیقا منم دنبال جواب اینم

بعضی وقتا میگم خدایا این چه بازی مسخره ای هست گه راه انداختی 

حالا من گناه کنم نکنم برم بهشت برم جهنم خب که چی؟؟عصب وقتا واقعا خنده داره یه سری آدم بفرسته رو زمین خب کار خوب کردید می‌رید بهشت خب ک‌چی؟ هیچ وقت نفهمیدم اصلا هدف از خلقت چی بوده