2777
2789
عنوان

یه چیزی متوجه شدم پشمام ریخت

263 بازدید | 30 پست

ما بالاشهر زندگی میکنیم همهههه همسایه هامون پولدارن

انروز داشتم فکر میکردم من چفد بدبختم کاش مث فلانی بودم و اینا

یکی از همسایه مون 4 تا دختر داره 3 تاش طلاق گرفته اون یکی هم مجرده یکی از دختراش که طلاق گرفته با دوتا بچه اومده پیش اینا 

اون یکی همسایه مون خیلییییی پولداره 5 تا زن داره 12 تا بچه اما یکی از زناش اینجا زندگی میکنه که همسایه ماس تو پارکینگشون سه تا ماشینه یکیش لندکروزه اون دوتا هم خارجی ان ولی من نمیشناسم

یعنی فکر کن این امکانات ففط برای یکی از زناشه اما پسرش بی بند و بار و خلافکار شده هرروز دنبال اینن از زندان درش بیارن

اون یکی همسایه مون دوتا بچه معلول داره

یکی دیگه شون پسرش معتاده با هیییییچکس هم ارتباط نداره

اون یکی هم یه دونه دختر داره دخترش سیگاری و بی بند و بار شده

اولین باره متوجه اینا شدم و واقعا فهمیدم هیچکسسسس تو زندگیش بی مشکل نیس

اها یکی از همسایه هامون هم هرروز با زنش دعواش میشه مباد تو خیابون هوار میکشه 😂😂😂مثلا اون روز داد میزد زنم بم چایی نمیده😐😂😂

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چیکار ب بقیه داری سرت تو زندگی خودت باشه اینجوری کمتر آسیب میبینی هیچکس تو این دنیا بی درد نی هر کی یه جوره 

👈من 👉 آدمی هستم ک اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم 🚫پس🚫 اگه یه وقت از اخلاقم ناراحت شدی یه نگاه به شعورت بنداز✌️

نمی دونم هدف خدایا از خلقت این دنیا چی بود

با خودش چی فکر که گفت بذار بنده هام یَک یَک شون بدبخت باشن

خدا چه لذتی یا چه سودی میبره از زجر کشیدن آدماش

از بعضی کاربرا يه اسكرين شاتايی تو گوشیمه كه فقط دوس دارم باهاتون به مشكل بخورم!  😂🤌🏻                                    

مطمئنی خلازیل نیستید؟

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد