2777
2789
عنوان

چ جوری ی شوهر پولدار پیداکنم 😂

| مشاهده متن کامل بحث + 398 بازدید | 75 پست
خب علت خرابیش چی بود ؟یا دیده مثل خودش نیستی یا دنبال خوشگذرونی یک روزه بوده

اصلا تا حالا با مسی تو رابطه نبودم ، این هم از نزدیکا نومن هست ، وضعش خوبه اما میخواد بیشتر پیشرفت کنه ولی ازدواج می‌کنه چند سال آینده ، اهل مادیات هم نیست اخلاقم جوری نیست ک لاشی بازی در بیاره 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ولی پول اولین و مهمترین آیتمه ،بعد اخلاق، وگرنه میشد با اخلاق و پولدار

بله ، چون الان واقعا بدون پول نمیشه خوشبخت شد ، نباید پول داشته باشه تو رو واسه ماه عسل حداقل یا ببره شما یا مشهد ؟ 

همه چی پوله درست عشق هم مهمه اما واقعا اگه کسی باشه ک پولدار و خوش اخلاق باشه قطعا میشه باهاش خوشبخت شد

من فیلم های کره ای نگاه میکنم انتظاراتم رفته بالا 😂😂تقصیر بک سا اونه اولش بد اخلاقی بعد با دختره م ...

من اصلا سریال نمی‌بینم 

فقط عمر تو عشق اجاره‌ای یادمه🤣🤣 ولی خداییش هم پولدار باشه هم مهربان هم خوشگل ، خیلی کمه نمیشه من توقعن نیاد پایین واقعا پولدار و خوش اخلاق و خوش قلب 

من پول برام مهم نیس...شاید ۵ درصد از معیارم واسه پول باشه

هم معیاریم .

لطفا یه داداش دار پیدا کن داداششم من ببرم😂🤍

و خداوند هرگز تو را رها نکرده است ....🤍چرخ گردون چه بگردد چه نگردد تو بخند 😊

بله ، چون الان واقعا بدون پول نمیشه خوشبخت شد ، نباید پول داشته باشه تو رو واسه ماه عسل حداقل یا ببر ...

قطعاً 

پولدار با اخلاقعالیه ، ولی معمولاً کم پیش میاد دوتاش باهم تو ی نفر باشه

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
اصلا تا حالا با مسی تو رابطه نبودم ، این هم از نزدیکا نومن هست ، وضعش خوبه اما میخواد بیشتر پیشرفت ک ...

سنش چقدره؟

#من مرد هستم #          حتی اگه یه شب باعث شدی یه نفر با غم بخوابه به انسان بودن خودت شک کن  
هم معیاریم .لطفا یه داداش دار پیدا کن داداششم من ببرم😂🤍

چقدر خوب🌱

چشم با کمال میل😁😂😂

خدایا خودمو به خودت میسپارم🍓|❥برای سلامتی و طول عمر مامانم یه صلوات میفرستی مهربونم؟😘💋(هروقت لطف کردیو فرستادی بگو منم برات بفرستم)✍🏻💚🌱