2777
2789
عنوان

اون پسری که با زن

| مشاهده متن کامل بحث + 601 بازدید | 47 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از کجا میدونی دوست دخترش اونای دیگه نیستن؟🤐کات نمیکنه چون گیرش آورده

خب میگم دیگه میگم با بقیه هم عین همون رفتار میکنه صد درصد اونا هم دوست دخترش محسوب میشن وقتی داره خیانت میکنه به اون ی نفر هرکاری واسه بقیه بکنه واسه اونم انجام میده 

یه سوالای میپرسید ادم پشماش میریزهخب جواب واضحه! حالا شما فرض کنید واسه ازدواجم بخواد!با همچین ادمی ...

بیا شاهد از غیب رسید  

کوه صبرم من ولی از غصه  میدانم  شبی بی گمان این غم مرا اخر ز دنیا میبرد

اینه ک میگن آدمی ک خودشو ب خواب بزنه نمیتونی بیدارش کنی!!!!توی وحشتناک ترین مسائلم ی توجیه میتراشن واسه خودشون

وقتی میام نی نی سایت ی صلوات شمار دستم میگیرم و با نام و یاد خدا شروع میکنم ب صلوات فرستادن😁                
خب پس چرا با دوست دخترش کات نمیکنه

سوالی میپرسیاااا

چند سالته خدا وکیلی؟

بری رستوران سیب زمینی سرخ کرده پیتزا سالاد سزار قارچ سوخاری بیارن تو فقط به یکیشون دست میزنی؟؟؟

اون مرتیکه الان کلی کیس جلو دستشه مگه میشه بخاد کات کنه!!!

ببخشید اون دختر خیلی بی مغزه که با دیدن این چیزا هنوز توو اون رابطه تخمی مونده وگرنه پسره که هر چی بیشتر داشته باشه بهتر

ازدواج!!! عاره بشینه بیاد بگیرش دو دستی

اون فقط یه هوس بازه که میخواد علاوه بر اینکه کنار کسیه ک دوسش داره از حال کردن با دخترای دیگه بی نصیب نمونه

از پاهاییکه نمی‌توانند تورا به ادای نماز ببرند انتظار نداشته باش که تورا به بهشت ببرند،،،قبرها پر است از جوانانی که می‌خواستند در پیری توبه کنند...