2777
2789
عنوان

خواهرشوهرم اینو برام فرستاده

| مشاهده متن کامل بحث + 1144 بازدید | 89 پست
بله و واقعا لذت بردم حتما هم شما عروس خوبی بودین

عزیزمی❤️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
بیا مهمون من باش ☺️

مرسی عزیزم 💙

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرسی عزیزم 💙

والا خوردم عزیزن همچین خوشمزه ام نبود دلت نخواد 😂🤦‍♀️

مگر ما چقدر زنده ایم که انقدر میمیریم؟ 🖤                         باهم قهر نکنیم خیلی وقتا تلفن بدموقع زنگ زده و داغی بردل گذاشته 🖤                                                                          
والا خوردم عزیزن همچین خوشمزه ام نبود دلت نخواد 😂🤦‍♀️

وای نگو من عاشق کتلتم

بلدم نیستم درست کنم مامانم هم بلد نیست 😅

⚠️ اولین درس اقتصاد: منابع و امکانات محدودن. ⚠️ اولین درس سیاست: اولین درس اقتصاد رو نادیده بگیر‌. ⚠️ بند و بار برای چهارپایان استفاده میشه، نه برای انسان. انسان بند و بار نداره، ارزش و چهارچوب داره. 
وای نگو من عاشق کتلتمبلدم نیستم درست کنم مامانم هم بلد نیست 😅

اگه تهرانی بگو من برات بفرستم 😂😂😂

نه نمیشه کتلهت ها عکسشون لو میره .دختر پسر قاطین😅

عزیز دلم احتمالا این چند روز عکس نداشتید تو سایت ببینید چقدر داغونه 😂

به خونواده خودتون وخونواده همسرتون خوش بین باشین فکر اشتباه ومنفی نکنید مگه اینکه ...

خب عزیزم منم میخواستم ببینم نیت پلیدی دارن یا نه 

اگه تهرانی بگو من برات بفرستم 😂😂😂

نه ساریم عزیزم دستت درد نکنه

خب عزیزم منم میخواستم ببینم نیت پلیدی دارن یا نه

عز یزم فعلا اون  مهربونی کرد   پس شما هم ازش تشکر کن

منظور از کار  پلید  اختلاف انداختن تو زندگیت  دعوا راه انداختن 

وکارهای زشته 

مهربونی ها رو با مهربونی جواب بدید 

واعتماد بنفس خودتونو ببرید بالا  وبه خودتون بگید  

اگه این کارو بلد نیستم چیزهای دیگه ای رو بلدم  

همه ادما که همه کاره نمیشن

عزیز دلم احتمالا این چند روز عکس نداشتید تو سایت ببینید چقدر داغونه 😂

شما همه چیز رو به نیت بد میبینید و این خوب نیست از جمله محبت خواهر شوهرتون رو .این بده  هر چی ببینید و بشنوید فکر کنید طرف منظور بدی داره.خوش بین باش تا همیشه حالت خوب باشه .منم شوخی کردم ولی نمیدونستم که اینقدر حساس و بد بین هستید و با تیکه و گوشه کنایه جواب میدید .زبان تلخ و بد بینی، شما رو پیش همه منفور میکنه

عزیزم شاید شماهم انقدر آدم خوبی نبودین ک آدمای خوبی سر راهتون نیست

من اطرافیان خودمو نگفتم خودمم آدم خوبه نمیدونم ولی شما واقعا منتظر بهانه هستی که رابطه بی دلیل قطع کنی چون خوشت از رفت و آمد نمیاد خودتو چی میدونی؟این اسمش،چیه دقیقا؟؟ همسرتم با خانوادت قطع رابطه کنه و بگه خوشم نمیاد شما دوست داری؟؟

من اطرافیان خودمو نگفتم خودمم آدم خوبه نمیدونم ولی شما واقعا منتظر بهانه هستی که رابطه بی دلیل قطع ک ...

عزیزدلم من وکیل همسرمو دیدم , فکر نمیکنم خانم بوده باشه، 

شما وکیل شرکتش هستی یا خودش؟ 

بعدم شماهم اونقدر فکر میکنی خودت دل پاکی نداری وگرنه با من اینطوری صحبت نمیکردی