2777
2789
عنوان

چطور بشریت آنقدر تغییر کرد⭐

| مشاهده متن کامل بحث + 202 بازدید | 27 پست
از نظر جسمانی شاید افت کرده باشیمولی از نظر ذهنی پیشرفت کردیم

به نظرم از لحاظ هوش فرقی نکردیم

فقط زمینه و امکانات بیشتری برای عملی شدن ایده هامون پیدا کردیم.

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

البته الان هم قبایل آفریقایی در جستجوی آبمدام در حال کوچ و راهپیمایی اند.حتی برای زن در حال زایمان ن ...

ممنونم از پیشنهاد تون ، حتما استفاده میکنم💚

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

به نظرم از لحاظ هوش فرقی نکردیمفقط زمینه و امکانات بیشتری برای عملی شدن ایده هامون پیدا کردیم.

چرا از نظر هوشی پیشرفت داریم

چون میزان محرک ها و اطلاعاتی که انسان امروزی به دست میاره خیلی بیشتره که باعث تقویت ارتباطات نورونی مغز میشه

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿
چرا از نظر هوشی پیشرفت داریمچون میزان محرک ها و اطلاعاتی که انسان امروزی به دست میاره خیلی بیشتره که ...

درسته اینو قبول دارم 

به همون نسبت که اطلاعات مون از اطراف بیشتر شد ، تلاشمون برای تفکر و تعقل هم بیشتر شد.

درسته اینو قبول دارم به همون نسبت که اطلاعات مون از اطراف بیشتر شد ، تلاشمون برای تفکر و تعقل هم بیش ...

نمونه سادش رو بگم واستون

مامان باباهامون از تجربیات نسل های قبلی استفاده میکردن و مشورت میکردن 

الآن بچه ها ایده میدن به پدر و مادرها😂

نمونه سادش رو بگم واستونمامان باباهامون از تجربیات نسل های قبلی استفاده میکردن و مشورت میکردن الآن ب ...

دقیقا خیلی جالبه

و البته خوشحال کننده است ، چون نشون میده نسل امروز از پدر و مادر و در کل نیاکان خودش جلوتره .

دقیقا خیلی جالبهو البته خوشحال کننده است ، چون نشون میده نسل امروز از پدر و مادر و در کل نیاکان خودش ...

توی نت مقاله الآن نگاه کردم نوشته بود از حدود یک قرن پیش میانگین هوش آدما از حدود ۷۰ به ۱۰۰ رسیده 

توی نت مقاله الآن نگاه کردم نوشته بود از حدود یک قرن پیش میانگین هوش آدما از حدود ۷۰ به ۱۰۰ رسیده

چه جالب ، پس من اشتباه فکر میکردم💚

میانگین طول عمر گذشته ها بیشتر از الان بوده.توی همین چند دهه اخیر ، سن سکته به ۲۰ و ۳۰ رسید.

دقیقا برعکسه میانگین عمر مردم ایران 100 سال پیش حدود 50 سال بود الان بالای 70 حالا مثلا 1000 سال پیش که خیلی کمتر بوده

دقیقا برعکسه میانگین عمر مردم ایران 100 سال پیش حدود 50 سال بود الان بالای 70 حالا مثلا 1000 سال پیش ...

آخه من یک مقاله خوندم که نوشته بود طی چند قرن اخیر طول عمر کاهش پیدا کرده و حالا توی قرن جدید بشدت افزایش پیدا کرده 

ولی قبل این چند صد سال ، طول عمر انسان ها بیشتر بوده 

حالا درست و غلطش رو نیمدونم شاید حق با شما باشه