برای اولین بار و اصلا تست نکردم تاحالا امیدوارم خوب شه
اول فلفل و نمک و زعفرون و آبلیمو سیرو پیاز اضافه کردم گذاشتم یخچال استراحت الان اردو گفتن با زردچوبه قاطی کنم با یکم دارچین همرو آماده کردم خوب میشه نظرتون؟از کدبانوییتون بگین لطفا
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
وای ای کاش زودتر تاپیک میزدم امیدوارم این سری خوب باشه بار اول و آخرم نباشه
نگران نباش اگه این دفه هم اگه خراب شد دفه بعد اینجوری ک من میگم درست کن عالی میشه،من تازه عروس هستما ولی تعریف از خودم نباشه دست پختم از ی خانم ۵۰ساله بهتره
آرد ماهی رو بریز تو ی کاسه وماهی رو بغلتون توش ک کامل ماهی آردی بشه بعدبگیرش توی سینک و بادستت ماهی رو بزن ک ارداضافیش بریزه بعد توی تابه باروغن زیاد سرخ کن،اضافی اردتو بریز توی ظرف بذار برای دفه بعدی ونریزیش دور،اگه رب گوجه کارخونه ای میگیری و قوطیشو داری بریز توی اون و سرش هم ببند،روغن اضافی هم بریز توی شیشه نوشابه ها باز دوباره استفاده کن برا دفه بعد ک میخوای ماهی سرخ کنی