2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من فیلیپس دارم عالیه.

چند نفر تو فامیلامون هم همین مارک رو دارن اونا هم راضین.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

چه غذا های رو درست می‌کنی باهاش که خیلی خوب میشه

راستش از اول فقط برا اینکه چهیزیم کامل باشه خریدم زیاد استفاده ندارم اکثرا بیرون سفارش میدیم بخاطر اینکه دانشجوم.ولی مرغ و اینا چنباری سرخ کردم فقد کمی کفش رو درحد دو قطره خیس میکنم‌با روغن

من فیلیپس دارم عالیه.چند نفر تو فامیلامون هم همین مارک رو دارن اونا هم راضین.

داخلش چیا پختی تاحالا

اگر دو نفر را همزمان دوست داری، دومی را انتخاب کن. چون اگه واقعا اولین نفر را دوست داشتی، عاشق دومی نمی‌شدی♥️
جدی یعنی خوب نیس ؟

اطراف من هرکسی داره اولش فقط استفاده کردن، بعدش انداختن کنار،میگن زمان بره، کیفیتش مثل غذاهای که قبلا درست میکردیم نیست، 

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود
اطراف من هرکسی داره اولش فقط استفاده کردن، بعدش انداختن کنار،میگن زمان بره، کیفیتش مثل غذاهای که قبل ...

این خیلی واضحه ک طعم غذای بدون روغن مثل روغنی نمیشه

دیگه تو نباید انتظار اون طعم رو ازش داشته باشی

کسی استفاده میکنه برا سلامتی و روغن کمتر و البته راحتی هست