2777
2789
خیلی خوبه. کثیف کار رو تو آشپزخونه به حداقل می‌رسونه. خیلی قشنگ پیاز داغ و سیل سرخ کرده و بادمجون سر ...

خونه دوستم بودم پیتزا درست کرد باهاش عالی شده بود 

قصد خرید نداشتم ولی خوشم اومد واقعا 

داخلش چیا پختی تاحالا

سیب زمینی/بال و سینه مرغ/برای خشک کردن میوه و سبزی هم خوبه.چیپس هم توش عالی میشه.

ولی جاریم خیلی باسلیقه هست توش همه چی درست می کنه از همبرگر گرفته تا فلافل و حتی شیرینیای کوچیک و قارچ سوخاری و...

من ولی حوصله شو ندارم.

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این خیلی واضحه ک طعم غذای بدون روغن مثل روغنی نمیشهدیگه تو نباید انتظار اون طعم رو ازش داشته باشیکسی ...

بنظرتون بچها توستر بهتره یا سرخ کن 

من بین این دوتا یکیش رو می‌خوام بخرم 

نمی‌دونم کارایی کدوم بیشتره 

خونه دوستم بودم پیتزا درست کرد باهاش عالی شده بود قصد خرید نداشتم ولی خوشم اومد واقعا

با سرخ کن که پیتزا درست نمیکنن؟ اگر قصدت پیتزا پختن و لازانیا و همه چی بخوای بری باهاش حتی کیک و شیرینی یه مایکروفر سولاردام الجی بگیر همه اینایی که گفتم رو داره دیگه. حتی خورشت و تخم مرغ آب پز هم میتونی بپزیم. قلب آشپزخونه هست

بنظرتون بچها توستر بهتره یا سرخ کن من بین این دوتا یکیش رو می‌خوام بخرم نمی‌دونم کارایی کدوم بیشتره

اگه توستر نداری توستر رو بخر

چون کیک شیرینی پیتزا مرغ ماهی شکم پر نون همه چی میتونی توش بپزی

سیب زمینی و بادمجون هم میتونی توش سرخ کنی با روغن کم 

فیک و اصل داره؟ , چنده؟

ار اصلش گرونتره ولی واقعا عمریه

غذاهایی مثل سیب زمینی.. گوشت قرمز یا ران و ‌‌‌.. خوب میپزه

بخر بهتر از روغن خوردنه گلم

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️

اولأ اکثرشون تفلون خیلی نازکی دارن شستشون خیلی سخته بدم غذارو خشک میکنه اون مزه ای ک با شعله گاز میپ ...

ولی روغن خوردن بد تره که

پزشک سایتوم و البته ی نمه همه چی دان😎🫶سوالی پاسخ نمیدم در رابطه سوالات پزشکی و حس ششم🫠❌️❌️