2777
2789
۶۰ تاییشو خوردی اوکی شدی دیگ؟؟البته من ترکیباتشو خوندم جنسینگ داشت چای ماسالام خیلی خوبه واسه تقویت ...

چای ماسلارو عزیزم من امتحان نکردم واقعیتش 

فک کنم ۹۰ تایی بود یانه ۶۰ بود ای خدا یادم رفت 😑اره تا اخرش خوردم درست شدم خداروشکر

قبل اون هرکاری بگی کردم ینی ی تاینی انقد گرمیجات خوردم ک کلا کهیر زدم 😂😂اصلا بیاوببین وحشتناک

قطره گل سرخم میخوردم مزه زهر مارمیداد دوباره بعد ی مدت سرد و یخ میشدم اصلا من دوسال اینا درگیر بودم بخدا ،هی ازین دکتر ب اون دکتر اخر این روم جواب داد 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم مطمئن باش یه جای کار میلنگه وگرنه امکان نداره گرمی بخوری و تاثیر نذاره شاید هورمونات مشکل پیدا ...

آزمایش هورمونی هم دادم . دو تا هورمون fsh و استروژن رو برام نوشتن . خوب بود ،نمیدونم چکنم؟!!

آزمایش هورمونی هم دادم . دو تا هورمون fsh و استروژن رو برام نوشتن . خوب بود ،نمیدونم چکنم؟!!

برنج و صیفی جات زیاد نمیخوری؟خیار کاهو اینا؟

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

من چندین مدل قرص خوردم فایده نداشته مث ولوومن و افرودیت و بقیه رو یادم نیس ، اون قطره هم با یکی دوبا ...

گروه خونیت چیه؟

از وقتي "فردارا ياد گرفتيم همه چيز را گذاشتيم براي فردا.از داشته هاي امروز لذت نبرديمو گذاشتيم براي روز مبادا.شايد بايد اينگونه "فردا" را معني كنيم فردا روزيست كه داشته هاي امروزت را نداری.پس امروز را زندگی کن، فردا حقيقت ندارد...
نه عزیزم

پس کلا سردی خودت عزیزم😁هیچی دیگه به ذهنم خطور نمیکنه

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

پس کلا سردی خودت عزیزم😁هیچی دیگه به ذهنم خطور نمیکنه

خیلی اذیتم از این بابت که شوهرم همش غر میزنه و من دیگه نمیتونم فیلم بازی کنم و خسته شدم و بی‌نهایت ذله دارم افسرده میشم ،دکتر قرص ضدافسردگی‌ دادهو دلم هم نمیخواد این قرصا رو بخورم 

خیلی اذیتم از این بابت که شوهرم همش غر میزنه و من دیگه نمیتونم فیلم بازی کنم و خسته شدم و بی‌نهایت ذ ...

عزیزم اگه به خودت باشه هر چند وقت تمایل داری؟