2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از این ماه تا ماه بعد

اوووو مگه میییشه ؟!

عجیبه برام....از لحاظ عاطفی با شوهرت مشکل نداری؟چون واسه خانوما این مورد خیلی تاثیر داره

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

اوووو مگه میییشه ؟!عجیبه برام....از لحاظ عاطفی با شوهرت مشکل نداری؟چون واسه خانوما این مورد خیلی تاث ...

نه هیچ مشکل عاطفی و احساسی و عاشقانه و... ندارم همه چی زندگی ایم ارومه و خوبه الحمدلله 

واااای همین جوری شم نازکی شبکیه چشم دارم و ضعف شدید بینایی که . پس چکار کنم ؟

به اندازه گرمی و سردی بخور دیگه افراط نکن تو گرمی خوردن عزیز دلم

هیشـکی نِـمیتـونه کُمکِـت کُـنه🙃خـودِت بای‍ـد خودِتـو بِسـازی
مرسییی

رازیانه رو روزی یه استکان مجازی بخوری وقتی یکم از دما افتاد حتما عسل بریز که کیست تخمدان نگیری وزمانهایی که پریود نیستی بخور چون خونریزی روزیاد میکنه وویتامین ای هم شبی یه دونه