2777
2789
عنوان

بچه نیارید خیلی سخته

| مشاهده متن کامل بحث + 198 بازدید | 26 پست
خدا نگهشون داره

ممنونم گلم♥️♥️

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

چ اسمای قشنگی کردی هستن

ممنون عزیزم

آره کردیه

وقتی ببینم نظرت مخالف منه و دنبال تفتیش عقاید منی نظری که دادی رو می بینم،می خونم و رد میشم،دنیا ارزش بحث نداره‌.......  دلارامی که داری دل در او بند،دگر چشم از همه عالم فرو بند...

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

یه مدت بهش گرسنگی بده درست میشهوقتی از غذا ایراد میگیره نرو چیز دیگه‌ای درست کن ولش کن

چیزی درس نمیکنم 

تا پارسال خیلی سریع چیزای دیگه آماده میکردم الان یک ساله گذاشتم کنار 

گشنگیم بکشه گریه ک خوراکی میخوام رو میاره ب چیزای بی ارزش مجبورم 

هرجا هم خوراکی قایم میکنم پیدا میکنه 

بچه داشتن واقعا سخته ماهم هر چی در توان داریم می زاریم برا پسرم اولویت اونه همیشه حالا این فدای سرش مامان باباشیم وظیفمونه اما مریض شدن و بذغذایی و بد عنقی و اینکه باید وقت بزاری براش باش بازی کنی ببریش بیرون تفریح فکر این باشی قدش وزنش واکنسنش چه می دونم حرف زدنش راه رفتنش هم باشی سخته واقعا باید خیلی حوصله دار تر باشی من اگه مامان و مادر شوهرم نبودن واقعا نمی تونستم چون بی حوصله ام 

خداحفظشون کنه

ممنونم،،همچین بچه های شما رو

بچه داشتن واقعا سخته ماهم هر چی در توان داریم می زاریم برا پسرم اولویت اونه همیشه حالا این فدای سرش ...

دقیقا دقیقا 

دختر منم دیر حرف زد گفتاردرمانی گرفتم تو قبل ۲ سالگی 

۳ سال نیمه لکنت گرفتم دوباره گفتاردرمانی

یعنی جونم دراومده تا ۵ سالش شده 

البته ک فدا سرش 

ولی از تاب توان افتادم 

نه مال من خداروشکر چند ماه یه بار میاد که یه وقت چیزی نگیره از دستش بیاره برای بچه ام

خوب خدا رو شکر کن.

اوایل بچه دار شدنم یه بار سر یه چیز بی خود مادرش دعوا راه انداخت وقتی رفت تو دلم گفتم خدا رو شکر حداقل تا چند وقت پیداش نمی شه بعد فردا صبح دیدم زنگ خونه رو می زنند باز کردم دیدم پدرشوهر و مادرشوهرم با یه حالت اخم به زور به سلام کردن و آمدن تو خونه  گفت ما آمدیم نوه امون ببینیم و تا ظهر می موندن (انگار می خواستن بگن تو نمی تونی راه ما رو از خونه پسرمون قطع کنی ما هر وقت دلمون بخواد می‌آییم تو رو هم به حساب نمی اریم )

تا دو هفته هر روز همین طور منو عذاب گذاشتن دیگه از دستشون هر روز صبح بچه شیرخوره رو می زاشتم تو کالسکه می رفتم بیرون که اینها نیان! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

چیزی درس نمیکنم تا پارسال خیلی سریع چیزای دیگه آماده میکردم الان یک ساله گذاشتم کنار گشنگیم بکشه گری ...

دادامه من خیلی بد غذا نیست یه سری چیزا رو نمیخوره 

ولی خب دو روز هم گشنه باشه کاری نداره