2777
2789
عنوان

اگه برگردین به گذشته

| مشاهده متن کامل بحث + 421 بازدید | 73 پست
الان نمیتونی پیشرفت کنی ؟

الان واقعا سختم هست دو تا بچه کوچیک که همه اش تو دست و پام هستند و مدام کار دارن و خونه رو می ریزن به هم و حال و حوصله و انرژی که دیگه مثل ده سال قبل نیست! 

برای یه لحظه درد، یه عمر افتخار ارزشمند رو از دست نده!

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بهش میگم ولم نکن تحت هیچ شرایطی 

لطفا برا امضام 💔 🥺 

دعا میکنی بش برسم؟ خیلی سختی کشیدم بخاطرش..یه صلوات برام بفرس  امام حسین تورو ب رقیه ات تا محرم حاجتمو بده دارم جون میدم😭😭😭دعا کن اگ ازدواج کرد هیچوقت اون روز منی نباشه تو این دنیا .چون مجبورم با خنده و شادی برم عروسیش نمیشه نرم ...خیلی بده دعام کن .خدایا امام زمان معجزه کنین برام😓.امام رضااااا تورو ب خدا کمکم کن دست تو دستش بیام حرمت.خدایا توروخدا
میگم زندگی ارزشش رو نداره یا تمومش کن یا نهایت تلاش تو بکن حداقل در یه زمینه موفق بشی.پیش بقیه از در ...

الان نمیتونی نهایت تلاش تو کنی که در یک زمینه ای موفق بشی؟ 

الان واقعا سختم هست دو تا بچه کوچیک که همه اش تو دست و پام هستند و مدام کار دارن و خونه رو می ریزن ب ...

آره خب 

اما خب میتونی برای پیشرفت خودت آهسته آهسته بری جلو و اینکه مادر بودن واقعا جایگاه والایی هست 

اینکه بچه هایی تربیت کنی که اون ها بتونن برای این جامعه و خدا و خودشون مفید باشن خیلی خوبه 🌹

اگه بچه هات به جایی برسن و بتونن به کسایی که نیازمندن کمک کنن و برای خدا و خودشون و این جامعه مفید باشن 

تو در این زمینه پیشرفت بزرگی از نظره من داشتی گلم 🌺

چرا؟

پنج سال پیش فکر میکردم اینجا جای خوبیه برای خودم بودن و درد و دل 

و ادمای خوبی که باهاشون اینجا اشنا شدم فکر میکردم هیچوقت جای دیگه ای نمیتونم پیدا شون کنم البته درستم فکر میکردم

منتها همه چی اینقدر درست پیش نمیره ایجا شد مشکل رو مشکلای دیگم اگه هیچ وقت اینجا نبودم احتمالا الان یه دغدغه کمتر داشتم....

https://daigo.ir/secret/1839468111  چالش)  اگر با دیگرانش بود میلی.....چرا ظرف مرا بشکست لیلی؟