2777
2789

بچه ها من دستپختم خیلی خوب بود ولی دیروز اصلا حال نداشتم غذا درست کنم دستو دلم به کار نمیرفت بزور بلندشدم گفتم بزار یه سالاد الویه درست کنم صبح سیب زمینی ها رو پختم تا ظهرتو اب موندن ژامبونمم کم بود خلاصه درستش کردم اومدم سرگرم گوشی شدم سالاد الویه رو نزاشتم توی یخچال کلی اب انداخت بود من اومدم گذاشتمش تو یخچال بعداون همه ساعت شوهرم شب زنگ زد گفت با داییم و پسر داییم داداشم داریم میایم خونه خلاصه خیلی گرسنشون بود من تارفتم درگیر درست کردن جوجه بودم شوهرم سفره کشید سالاد الویه رو گذاشت پیششون گفت بخورین تا جوجه ها اماده بشه حالا اون نمیدونست خراب شده😭😭 دایی شوهرم گفت مطمئنی این سالاد الویست؟؟ چرا این مزه ایه؟؟شکلش چرا اینطور شده وای شوهرم کلی خجالت کشیدولی همشو خوردن شوهرمم گفت همیشه خوب درست میکرد تعجب میکنم الان اینطور شده

بچه ها مزش بد نبودانچنان ولی شکلش یکم بد بوداز دیروز اعصابم بهم ریخته اخه اولین بارم بود یکی به غذام عیب اورد حقم داشتن ولی خب بیاین دلداریم بدین

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

واااآاااای خدا فقط وقتی بهش گفتن مطمئن هستی الویه اس🤣🤣🤣🤣🤣🤣

خب چرا نگه داشتی وقتی میدونستی آب انداخته 

طبیعیه گاهی بی حوصله ایم فراموش می کنیم میگذره عزیزم آروم باش و بگو گذشته دیگه 

خودم الان یه هفته اس مث میت یه گوشه افتادم سطح انرژیم صفره و اشتها ندارم خونه انگار ترکیده اما چاره ای ندارم و دست خودم نیست حالم خوش نیست 

اینو بدون زن ربات نیست که همه چیز صد در صد عالی باشه براش گاهی کم میاره 

هر وقت خواستی جا بزنی؛به حس خوب بعد از نتیجه گرفتنت،به آخیش گفتن بعد رسیدنت،به برآوردن شدن آرزوهات،به حس رضایت درونت،به خنده ی از ته دلت،به اشک شوق مامانت،به لبخند مغرورانه بابات فکر کن و ادامه بده ادامه بده...