2777
2789

من که نداشتم همسرمم هم همینطور 

اما همون اول بگین 

یا قبول میکنن یا خیر 

از دلهره داشتن بهتره 

اتمام حجت میشه 

رابطه خاصی هم نبوده 

ممکنه در آینده واقعا ایشون حساس باشن و به مشکل بخورین

خودتونو در موقعیت معکوس بذارین متوجه می شین

وقتی که دلم میگیره از تو پنجره نگام کن ❤ با نگاهت پشت شیشه از ته دلت دعام کن 💖دستتو بذار رو قلبم بذا قلبم جون بگیره 🤍یه نفس بده به ابرا که شاید بارون بگیره ⛈️❄تو❤هر چهار فصل منی نیمه جان منی💖💞💖هر سال هر ماه هر شب هر روز هر ساعت هر دقیقه هر ثانیه هر لحظه هر نفس عزیزجان منی❤شیرین جان منی❤دلبر جان منی ❤جان جانان منی❤تا ابد❤🇮🇷🇮🇷❤🇮🇷🇮🇷❤

مطمئن باش جور نمیشه،چون آیه قرآن هست که زنان پاک قسمت مردان پاک میشن،البته اگه نیاید بخورید منو

اینجا کاربرای مذهبی زیادی دیدم که همسرشون زگیل تناسلی دارن

الان اونا پاک نبودن یا زگیل  سراغ فرد اشتباه اومده؟

حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مشکلی نداریم اما دخترا حسودن

خب خیلی باهاشون رفت و امد نکن 

وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره 

باورم نمیشه میگن پسره باتجربه میگن بهتره 

پسره با تجربه یعنی بهتره؟

پسرا خودشون همه غلطی میکنن از کی بگیر تا هزار جور دختر همشونم میگن ما بلد نیستیم همشونم فیلم دیدن .

حالا میآید میگید اگر پسری واقعا دفعه اولش باشه خوب نیست پسره که با همه گشته خوبه ..... واقعا خودتون به همین موضوع راضی هستین که پسره همه فن حریف گیرتون بیاد ،،

اینجا کاربرای مذهبی زیادی دیدم که همسرشون زگیل تناسلی دارنالان اونا پاک نبودن یا زگیل سراغ فرد اشتب ...

اوپراااا میشه در مورد تاپیک اخرم نظر بدی اگه وقت داشتی

خستم .
نه راستشو نگی استارتر .به هیچ عنوان .اصلا لزومی نداره .مگه نامزد یا عقد بوده باشی اونوقت باید بگی

فقط دوماه بود در حد چت و تلفنی حرف زدن 🥲 مکافاتی شد اینم 

دیگه ردش کردم