2777
2789
نه والاخرید موادغذایی هم نداریم چون اشپزی نمیکنیمهرروز قهوه وکافه رو که داریم دوتاییمون بقیش هم غذای ...

اها خوشتون باشه انشالا ولی سعی کن هرازگاهی خودت غذا بپزی من دوران دانشجوییم غذا نمیپختم زیاد بعد یبار بحثمون شد شوهرم گفت اصلا نمیدنم دستپختت چیه هنرت چیه!!سعی کن حتما حداقل هفته ای 

لطفا برای رسیدن ب حاجتم دعام کنید انشالا حاجت روا بشید 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برای قهوه میرین کافی شاپ یا توخونه درست میکنین؟اگه کافی شاپ میرین اونجا چه قیمته قهوه ها

نه من صبح قبل کارم میام کافه 

شوهرمم خودش از کافه میگیره

گاهی هم نخوام ظهر بخوابم بعد از کارمم قهوه میگیرم

تک شات ۳۵

دوبل هم ۵۰

اها خوشتون باشه انشالا ولی سعی کن هرازگاهی خودت غذا بپزی من دوران دانشجوییم غذا نمیپختم زیاد بعد یبا ...

نمیدونم چرا از اشپزی متنفرم🥲

شوهرمم دلش میخواد خودم غذا بپزم ولی بخدا وقت نمیکنم دیگه مجبوریم بریم بیرون چون شکوعه بدون غذا نمیمونه

نه من صبح قبل کارم میام کافه شوهرمم خودش از کافه میگیرهگاهی هم نخوام ظهر بخوابم بعد از کارمم قهوه می ...

منم پول قهوه زیاد میدم چون از بیرون میخرم یا میرم کافه

بهم میگن دستگاشو بگیر خیالتو راحت کن

نمیدونم چرا میلی ب خرید دستگاه ندارم با خرید از بیرون اوکیم😆

چه خوب اینجا انقدر گرون میدن

کجایید مگه؟

من داشتم میرفتم خونه خالم ۶ تا دونه خوراکی چیپس وپفک و چی توز اینا خریدم شد ۱۱۵ 

این کاربری از دیروز مال منه من دلبر علی اقا نیستم اتنام دوست فاطی.. استخاره در شخصی پذیرفته میشود

منم پول قهوه زیاد میدم چون از بیرون میخرم یا میرم کافهبهم میگن دستگاشو بگیر خیالتو راحت کننمیدونم چر ...

منم دلم میخواد دستگاهشو بگیریم ولی شوهرم میگه دستگاه خونگی مثل صنعتیا نمیشه

منم دلم میخواد دستگاهشو بگیریم ولی شوهرم میگه دستگاه خونگی مثل صنعتیا نمیشه

اره دقیقا اگه بخواین دستگاه بخرین صنعتی یا نهایتا نیمه صنعتی باشه خوبه 

خونگیا اصلا مثل بیرون نمیشه

نمیدونم چرا از اشپزی متنفرم🥲شوهرمم دلش میخواد خودم غذا بپزم ولی بخدا وقت نمیکنم دیگه مجبوریم بریم ب ...

برنامه ریزی کن تایمی ک تو خونه ای بپز حتی شده ی ماکارونی ساده! ک بعد نگه کار کردی ولی همه پولتم دادی غذا بیرون البته شناختی از شوهرت و خودت ندارما ولی چون خودم خیلی حرف شنیدم سعی میکنم ب تازه عروسا و خانم های دیگه بگم ک اشتباه منو نکنن کلا سعی کن آتو و بهانه دستش ندی برنامه اشپزی ببین ترغیب بشی منم بدم میومد ولی حالا عاشق آشپزیم

ماهی تقریبا فکر می کنم ۱۵_۲۰ برای خوراکی خونه و بیرون هزینه می کنیم به جز برنج و گوشت که این دوتا رو ...

عزیزم ایشون گفت خوراکی نگفت لیست غذایی که

یعنی ماهی چقدر پول خوراکی میدید مثلا بستنی چیپس کیک بیسکوییت لواشک تخمه و این چیزا

°^من اون دختره تخصم که از سرما یخ میزنه اما بازم میگه سردم نی:)💉🌿
اوایل همه داستان دارن 😆

شوهرمن خیلی شکم پرسته من زمانی ک عروس شدم ۱۹سالم بود دانشجو بودم مامانم کارا خونه رو میکرد و بهم فرصت نمیداد اشپزی کنم اصلا چیزی یادم نداد وقتی ازدواج کردم شوهرم خیلی سرد بود همش نق میزد  ک اشپزی بلدنیستی دیگ مجبور شدم تمرین کردم الان خیلی بهترشده