2777
2789

خیلی خیلی زشته البته خدا منو ببخشه حرف اوناست میگم

ی جورایی خوشحال شدم برام مهم نبود بخدا ولی نمیدونم ته دلم چرا یه حس خوبی گرفتم

هرچه دادم به اوحلالش باد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

اره واقعا خودم از خودم بدم اومد

بدت نیاد . طبیعیه دیگه. دلت خنک شد😅 

ولی الانا دیگه میرن عمل میکنن  ممکنه درست بش

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
بخاطر زشتیش خوشحالی؟

شوهر سابقم با من خیلی بد بوداصلاااا قصدم بخدا تعریف نیست ولی واقعا همه میگفتن این چطور زن اون شده هر کار میکرد میگفتم نکن میگفت لیاقتت همینه الان حس خوبی گرفتم زنش زشته🫠

هرچه دادم به اوحلالش باد
بدت نیاد . طبیعیه دیگه. دلت خنک شد😅 ولی الانا دیگه میرن عمل میکنن ممکنه درست بش

😂😂میگفت مادر شوهرم کار از عمل گذشته 

خدایا منو ببخش😵‍💫قدش میگفت ۱۵۰هم‌نمیشد من۱۷۸شوهرم میگفت لیاقتته تو زیرزمینی زندگی کنی و بزنمت

هرچه دادم به اوحلالش باد
زشت یا زیبا هرکسی زندگی خودشو میکنههمون خانم به قول اونا زشت ممکنه اون مرد. رو. خوشبخت ترین بکنه و خ ...

🫠🫠🫠فقط خوشحال شدم چون زیبای براش خیلی مهم بود

هرچه دادم به اوحلالش باد
😂😂میگفت مادر شوهرم کار از عمل گذشته خدایا منو ببخش😵‍💫قدش میگفت ۱۵۰هم‌نمیشد من۱۷۸شوهرم میگفت لیاق ...

شوهر سابقت میگفت؟

الان مردک سر به راه شده؟

از زندگی فعلیت راضی هستی

"برای اینکه مردم در خط نگه‌داشته شوند، آن‌ها باید گرسنه، نیازمند، بی‌سواد، و خرافی نگه‌داشته شوند. اگر فرزند بقال باسواد شود، او نه‌تنها به سخنرانی من انتقاد خواهد کرد، بلکه واژه‌های بدیعی را نیز بکار می‌برد که نه شما و نه من نمی‌توانیم آن را بفهمیم … چه اتفاقی می‌افتد اگر کودک علوفه‌فروش باهوش و توانا باشد و کودک من، ...،تنبل و احمق باشد؟"
🫠🫠🫠فقط خوشحال شدم چون زیبای براش خیلی مهم بود

درکت میکنم خب چون. ازش اسیب دیدی 

ولی سعی کن تو همیشه خوب باشی این افکارو از خودت. دور کن و روی خوشبختی خودت تمرکز کن

کسی هم چیزی گفت به حرفا واکنش نشون نده که بدونن برات مهمه

شوهر سابقت میگفت؟الان مردک سر به راه شده؟از زندگی فعلیت راضی هستی

اره شوهر سابقم میگفت

گمون نکنم چون ژنتیکی زنو برده میدونستن مرد سالاری تو‌خونوعدشون‌موج میزد

الانم هیییی بگی نگی  نه زیاد خواهر

هرچه دادم به اوحلالش باد
درکت میکنم خب چون. ازش اسیب دیدی ولی سعی کن تو همیشه خوب باشی این افکارو از خودت. دور کن و روی خوشبخ ...

مرسی عزیزم نه چیزی ب مادرشوهرم نگفتم فقط گفتم انشاالله دیشونی اون‌مث من نباشه خوشگلی چیه

هرچه دادم به اوحلالش باد