یه نفر رو از نوجوانی میشناسم ،اون موقع چیزی بلد نبود و توی همه چیز نظر میداد و اعتماد به نفس داشت ،به خاطر همین اعتماد به نفسش تو هر کاری موفق میشد،آخه چرا بعضیا ذاتی دارنش
برای مثال میگن اگه بچه ب چیزی دست زد که نباید بهش نگید نکن ، بجاش حواسشو ب چیز دیگه ای جلب کنید.
چون اون نکن گفتن بصورت مکرر اعتماد ب نفسشو میگیره
من به تو میگویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمیکنم که بهترین باشی.بینظیرها از دور بینظیرند و بهترینها از دور بهترین...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکسهای بینقص آپلود شده در شبکههای اجتماعی را نخور، هیچکس زندگیاش آنقدر که وانمود میکند خوب نیست، اینروزها زندگیها و روابط آدمها، همهاش جلوههای ویژه است،هیچ چیز بینقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و بههم ریختهباشی، که بعضی روزها بیهدف روی تختت دراز بکشی و به ترکهای سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدمهای بیخبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رایگیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بیحوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو میگویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگیات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیادهخواهیست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیتها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشیهای ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بینظیری به خرج دادهای...❤️🍬✨
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
حالا من یکی بم بگ چقد قشنگ شدی میگم ن بابا شبیه عن شدم قشنگ چیه قشنگ ندیدی انقد خودمو تخریب میکنم
آفرین برا منم چند بار پیش اومده طرف ازم تعریف کرده گفتم داری مسخره ام میکنی طرف😕😳 برگشت گفت خودت قبول نداری این حرف هارو 🤦🏻♀️🤦🏻♀️منم با اینکه میدونم باید تعریف هارو بپذیرم ولی خودتخریبی میکنم دوران مجردی خیلی خوب بودم اما از بعد ازدواج آنقدر همسرم به بهونه های مختلف خواسته یا ناخواسته تخریبم کرده که فک میکنم باید خیلی رو خودم کار کنم که حالم بهتر شه💎🌺
بعضی از پدر مادر های قدیمی هم ک اصلا سواد تربیت نداشتن
بله عزیزم همینطوره
حتی همین که مثلا ی پرنده میاد سمت ما و میترسیم دلیلش همون نوع تربیت و طرحواره هاست ، ما رو ترسوندن از همه چیز و گفتن بهت آسیب میزنه.
من به تو میگویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمیکنم که بهترین باشی.بینظیرها از دور بینظیرند و بهترینها از دور بهترین...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکسهای بینقص آپلود شده در شبکههای اجتماعی را نخور، هیچکس زندگیاش آنقدر که وانمود میکند خوب نیست، اینروزها زندگیها و روابط آدمها، همهاش جلوههای ویژه است،هیچ چیز بینقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و بههم ریختهباشی، که بعضی روزها بیهدف روی تختت دراز بکشی و به ترکهای سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدمهای بیخبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رایگیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بیحوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو میگویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگیات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیادهخواهیست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیتها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشیهای ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بینظیری به خرج دادهای...❤️🍬✨
بله به دست میاد ولی بعضی ها به طور ذاتی دارن،مثل پسر من چون از خانواده شوهرم به ارث برده،توی همه کار ...
دخالت کردن تو همه کار اسمش اعتماد ب نفس نیست.
اره واقعا اینکه تو چه خونواده و شرایطی بزرگ شی خیلی مهمه ولی وقتی که بزرگ شدی همه چی به خودت بستگی داره .یاد بگیری چجوری خودتو دوست داشته باشه . و این اعتماد به نفسه چقدرر ادمو جذابتر میکنه
نه عزیزم منظورم رو درست نرسوندم،مثلا معلم یه نظر خواهی میکنه ،اون اول از همه جواب میده،یا میگه این کارو کی میتونه انجام بده،اون اول از همه میاد،اینا رو معلمشون گفت
بنظرم بیشتر بخاطر تربیت و خانواده اگر از همون کودکی بهش اعتماد ب نفس و حس دوشت داشته شدن و ارزش بدن ...
اره با اینکه این تجربه رو هم دارم خب من خیلی شیطون شلوغ بودم از لحاظ جسمی هم بدن مقاومی داشتم تنبیه های بدنی نمیتونست خیلی بازدارنده باشه برام طرف هم سعی میکرد از دره تحقیر فیزیک وخانواده ومالی اشکمو در بیاره وهمینطورم میشد متاسفانه 😕ولی باز مجردی رو به جوری هضم کردم وخوب بودم ولی بعد ازدواج زیادی به شوهرم پر بال دادم خیلی تعریفش کردم اونم تو ناخودآگاهش هیچ ارزشی برای یک زن قائل نیست همیشه در حال تحقیر آدمه واین بدتر از مجردی هامه💔ولی باز هم کتاب خوندن حالم رو خیلی بهتر میکنه یاد گرفتن یه مهارت رقص ورزش وتناسب اندام الان دارم رو خودم کار میکنم روی تناسب اندامم تیپم ومهارت هام هر چند حرف های بیهوده ی اطرافیان رو دیگه جدی نمیگیرم خیلی .. ولی یه سری چیزها تا ابد تو ناخودآگاه آدم میمونه برای همتون دعا میکنم حالتون بهتر از دیروز باشه برای خودتون دلخوشی هاتون تلاش کنید