2777
2789
عنوان

بچه دارها به حد انفجار میرسید چه میکنید👹😡👹😡👹😡

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 27 پست
چیکار کردی بهتر شدی

دوسال نیم    پنج سال     وهفت سالن

هیچی دوتای اولی  از سه سالگی کلاس بردم   هم زبان    هم باشگاه 

الان خداروشکر به هدف فکر میکنن وتمرینات زبان باشگاه انجام میدن توخونه وگاهی هم بازی میکنن  نقاشی میکشن

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کردی بهتر شدی

یه جدول زدم به دیوار  هرکی کار خوب کنه  ستاره  داره وپنج تا کار بد   یه ستاره حذف میشه   ستاره ها ۵۰   یا ۱۰۰ تاشد جایزه دارن

ای دادبراسیری کزیادرفته باشد....صیادرفته باشددردام مانده باشد

هیچی بعدش میرم به کارهام میرسم خیلی هرساعت خونه درحال ترکیدن من جمع میکنم عادت کردم 

من ی مادرم ی زن که تمام دغدغه اش بچه اش امیدوارم هیچ پدرومادری امتحان نشه  الهم صل ال محمدوال محمد و عجل فرجهم

من خودم دوتا دارم، واقعا گاهی به شددتتت کلافه و عصبی میشم، با خودم میگم این که چیزی حالیش نمیشه، داره دنیارو کشف میکنه، معمولا میشینم سریع، نشسته باشم دراز میکشم، خیلی تاثیر داره امتحان کن، بعد فکر میکنم که اون فقط یه بچه س، داره بچگی میکنه