2777
2789
عنوان

دلم برای خودم میسوزه

| مشاهده متن کامل بحث + 114 بازدید | 22 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه منم میخواستم یه زمان بکنم بیخیال شدم شما مشکل کجی دندونت زیادی بود؟

فک بالام نسبت به پایین جلواعه گفتن حالت خندیدن نباید فک دیده باشه، اره کجی زیاد داشت

Cold 𝖺𝗇𝖽 In𝗍𝗋𝗈𝗏𝖾𝗋𝗍 𝖡𝗈𝗋𝗇 𝗈𝖿 𝖽𝖺𝗋𝗄𝗇𝖾𝗌𝗌

والا قدیما بیشتر شرایط شمارو داشتن تو این زمونه شرایط شما کمه

ماهم خودمون خوندیم به پول رسیدیم به ارزوهامون سعی کردیم برسیم اگه گرونی لعنتی بذاره

من حتی کلاس زبان و باشگاهم بعد از پول دراوردن رفتن

حتی کارهای زیبایی اینا پولی نداشتم بعد از اشتغالم کم کم رفتم

یادمه چون خواهرم دانشجو معلمی بود و حقوق بگیر بابام خیلی نسبت بهم سخت گیر شده بود نمیدونم واقعا تو اون وهله چرا اونقدر بداخلاق شده بود باهام و من ربط میدادم به بیکاریم و دانشجو بودنم و مصرف کننده!دانشجوی دولتی هم بودم و خرج خاصی نداشتم

بعد از اینکه شاغل شدم و دستم رفت تو جیب خودم و شدم کمک کننده پیش همه ارج و قرب پیدا کردم حتی پدر و مادرم

شما هم کسی قرار نیس کمکت کنه جز خودت

و بارو کن هیچ چیز نشدنی وجود نداره

والا قدیما بیشتر شرایط شمارو داشتن تو این زمونه شرایط شما کمهماهم خودمون خوندیم به پول رسیدیم به ارز ...

درد من فقط نداری نیست اون به کنار 

من یه عمر با یه پدر خسیس بی عاطفه که بیماری اعصاب و روان داشت زندگی کردم

منم دقیقا مثل شما الان که یکم حقوق میگیرم تونستم برم باشگاه 

کاش واقعا نداشتیم یه عمر داشتیم و مثل گداها زندگی کرد پدرم الانم دست از کاراش برنمیداره حتی سیگار میره تو کوچه از اینو اون میگیره میکشه