2777
2789
عنوان

دختر همسرم لطفا راهنمایی کنید

511 بازدید | 47 پست

خانوما من همسرم از ازدواج اولش ی دختر ۷ساله داره 

من خودم ۲۳سالمه چون پدرم اعتیاد داشت و وضع زندگیمون خیلی خیلی افتضاح بود به اصرار مادرم ۲۰سالم که بود باهمسرم ازدواج کردم. همسرم خیلی باهام خوب و مهربونه من از وقتی دخترش ۴ سالش بود بزرگش کردم و خداشاهده براش مادری کردم شب ادراری داره هر روز بدون اینکه سر زنشش کنم جاشو میشورم و از نظر محبت هیچی براش کم نمیزارم.ولی رفتاراش دیگه دارن اذیتم میکنن توخونه خیلی خوبه ولی تا مادربزرگشا میبینه شروع میکنه گریه کردن که فلان جام دردمیکنه(الکی) یا جدیدا فهمیدم به دروغ میگه بابام و مامانم منا میزنن بخدا من از گل نازک تر بهش نمیگم اوناهم حرفاشو باورمیکنن و باهام سر و سنگین میشن من و همسرم تامیخوایم باهم یکم تنها باشیم و حرف بزنیم هرکاری میکنه تا اجازه نده البته این رفتارش طبیعیه چون بچه س و دختربچه ها رو پدرشون حساسن ولی همیشه بدگویی من و همسرما پیش خانواده همسرم میکنه بااینکه اتاق جدا داره پیش ما میخوابه و تاما خوابمون نبره خودش نمیخوابه 

به نظرتون چجوری باهاش رفتارکنم؟بدشانسیم اینه خونه مادرشوهرم نزدیک خونمونه و تقریباهرروز همدیگه رو میبینیم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

با روانشناس کودک صحبت کنید و طبق نظر ایشون اول جای خواب ایشونو جدا کنید که واقعا چالش اصلیه

به عنوان یه خانوم متاهل در شان خودم نمیبینم که جواب هیچ مردی رو در این سایت بدم👊 خدای خوبم به ما رحم کن و امام مظلوم و غریبمون رو بهمون برگردون و مارو نجات بده🤲

چندوقتی تصمیم گرفته بودم اجازه ندم بره خونه مادربزرگش بخوابه دیروز اومده پیش شوهرم گریه میکنه میگه من تنهام تنهایی دق میکنم حداقل بزارین پنجشنبه جمعه پیش من باشه بعد تواین دوروز کلی رفتارش عوض میشه

به شوهرت بگو

واینکه ببرش پارک یا شهربازی وقتی خیلی خوش بهش گذشت برین جایی غذابخورین ودراین مورد باهاش صحبت کن بگو دروغ خوب نیست واگه دروغ بگه دیگه مامان بابا دوسشندارن...

احتمالا مادربزرگش انقدر ازش سوالهای جورباجور پرسیده اینم حساس کرده 

حالا اگه خودش میخواست نگه داره اینجورنبود