2777
2789
عنوان

زشته غذامو ببرم پارک تنها بخورم ایا

| مشاهده متن کامل بحث + 403 بازدید | 30 پست
ببخشبد تو تاپیکت پست گذاشتم کسی کد تخفیف اسنپ فود داره؟

۷۰ هزار تومن تخفیف سفارش غذا با اسنپ!
کد KOPCMPD3S0TV8F9YNR
تا ۲۵ دی
روی لینک بزن:
l.snpp.link/Fo2

فقط 9 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مهم نیست.حوصلم پوکید.دارم افسرده میشم

با دوستی فامیلی برو کافه بیشتر حال میده حوصلت باز میشه الان پارک ها خلوت هست کسی نیست من که برم پارک ببینم تک تنهام جز من کسی نیست بیشتر حالم گرقته میشه 

چه زشتی عزیزم

اتفاقا خوبه که به فکر خودت باشی

من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که بهترین نیستی و تشویقت هم نمی‌کنم که بهترین باشی‌.بی‌نظیرها از دور بی‌نظیرند و بهترین‌ها از دور بهترین‌...از نزدیک، همه چیز ایراد دارد. هیچ چیز بدون نقص نیست، فریب عکس‌های بی‌نقص آپلود شده در شبکه‌های اجتماعی را نخور، هیچ‌کس زندگی‌اش آنقدر که وانمود می‌کند خوب نیست، این‌روزها زندگی‌ها و روابط آدم‌ها، همه‌اش جلوه‌های ویژه است،هیچ چیز بی‌نقص نیست.اشکالی ندارد که گاهی ژولیده و به‌هم ریخته‌باشی، که بعضی روزها بی‌هدف روی تختت دراز بکشی و به ترک‌های سقف اتاقت خیره شوی، یا لم بدهی مقابل تلویزیون و شبیه به آدم‌های بی‌خبر از دنیا، فیلم ببینی و تخمه بشکنی و عین خیالت هم نباشد که فلان رای‌گیری به نفع چه کسی تمام شد و دنبال سفیر صلح و نجات دهنده نباشی. اشکالی ندارد که گاهی بی‌حوصله باشی، ورزش نکنی، کتاب نخوانی، قدم نزنی و ناامید باشی، اشکالی ندارد که گاهی هم حالت بد باشد.خلاصه که من به تو می‌گویم اشکالی ندارد که همه چیز زندگی‌ات عالی نباشد، در این آشفته بازار دنیا، توقع عالی بودن، کمی زیاده‌خواهی‌ست شاید.همین که هنوز هم بلدی واقعیت‌ها را بپذیری و بازهم برای خودت دلخوشی‌های ساده بسازی و زندگی کنی، قدرت و جسارت بی‌نظیری به خرج داده‌ای...❤️🍬✨

برو عزیزم من تنها کافه ،سینما و خیلی جاهای دیگه میرم برای بهتر شدن حال روحیت هر کاری میتونی بکن برو باشگاه دوست پیدا می‌کنی ...حتی دنبال بلیط کنسرت هم بودم تنها برم گرون بود نشد 😅🤦🏻‍♀️🤷🏻‍♀️من حتی تنها بیمارستان هم رفتم سرم آمپول هم زدم ...

من به دستهای خدا خیره شدم معجزه کرد.میشه برای ازدواجم تا آخر امسال دعا کنید🥰
با دوستی فامیلی برو کافه بیشتر حال میده حوصلت باز میشه الان پارک ها خلوت هست کسی نیست من که برم پارک ...

کسیو ندارم متاسفانه.بخدا دارم افسرده میشم.بزرگترین اشتباه زندگیم ازدواج بود.

برو عزیزم من تنها کافه ،سینما و خیلی جاهای دیگه میرم برای بهتر شدن حال روحیت هر کاری میتونی بکن برو ...

افرین منم ازین به بعد باید به فکر خودم باشم.ازین ابی گرم نمیشه