2777
2789
عجیبه اینقدر راست یا دروغ گفتن بقیه براتون مهمه! مگه چیکارتونن؟ کجای زندگیتونن؟ بخونین و رد بشین

اصلا برام مهم نیست عزیزم کی دروغ بگه 

اینکه چقدر اینطور آدمها زیاد شدن مهمه پشت این همه فیک کلی بیماری هست مسلما مهمه و باعث ناراحتیم میشه 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کاش بلاک داشت بلاک میشدن دیگه پستا و تاپیکاشونو نمیخوندیم

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

اصلا برام مهم نیست عزیزم کی دروغ بگه اینکه چقدر اینطور آدمها زیاد شدن مهمه پشت این همه فیک کلی بیمار ...

آره اگه بخوای به عنوان ی جامعه آماری در نظر بگیری حق با توعه. وضعیت روحی جامعه خیلی خرابه و روز به روز هم بدتر میشه

کاش بلاک داشت بلاک میشدن دیگه پستا و تاپیکاشونو نمیخوندیم

یعنی یه مشت بچه یه دروغایی میگن آدم تاسف میخوره بحال جامعه مون درسته کلی واقعیت تلخ وجود داره ادمیم تو جامعه دیدیم تجاوز و خیانت و فلان رو ولی بعضیا به شعور مردم توهین میکنن دیگه

یعنی یه مشت بچه یه دروغایی میگن آدم تاسف میخوره بحال جامعه مون درسته کلی واقعیت تلخ وجود داره ادمیم ...

لعنت به کرونا که باعث شد اینا یکی یه گوشی داشته باشن و درس بخونن ولی بجای اینکه تو شاد باشن عضو نی نی سایت شدن😑

|•یاسمنم•| |•پیوسته در تاریخ ساعتی فرا می‌رسد که در آن، آنکه جرئت کند و بگوید دو دوتا چهارتا می‌شود، مجازاتش مرگ است•| |•به تو چه کَس چه کند هرچه کند کَس به تو چه•| |•از دور ریختن قواعدی که به من تلقین شده بود، آرامش مخصوصی در خودم حس می‌کردم•| https://abzarek.ir/service-p/msg/2029904

آره اگه بخوای به عنوان ی جامعه آماری در نظر بگیری حق با توعه. وضعیت روحی جامعه خیلی خرابه و روز به ر ...

دقیقا گلم وضعیت جامعه رو میگم وگرنه مگه میشه آدم دروغ نگفته باشه !!!اینکه این همه دروغهای فانتزی دار و مضحک رو میگن خطرناکه 

لعنت به کرونا که باعث شد اینا یکی یه گوشی داشته باشن و درس بخونن ولی بجای اینکه تو شاد باشن عضو نی ن ...

کرونا یکی از عواملش بود واقعا....ولی مگه فقط برای ما کرونا اومد جاهلی دیگه کرونا به نفعشون بود و ازش درست استفاده کردن اونوقت ما باعث شد بیماری های روحی ام زیاد بشه 

کرونا یکی از عواملش بود واقعا....ولی مگه فقط برای ما کرونا اومد جاهلی دیگه کرونا به نفعشون بود و ازش ...

دقیقا