2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

وای کاش یکی به شوهرم میگفت رفته پاپوش خریده الانم زنگ زد گفت عصری که میام آماده باش بریم برا نی نی ی ...

الهی ذوق داره ولی کاش نمی‌گفت چون دختر صد در صد نیس

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

نه عزیزم صبرکن ب منم ۱۳ هفته و ۳ روز گفت دختره ۹۰ درصد ۱۰ روز بعدش رفتم گفت پسر قطعی ..پس ریسک نکن 

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
🌈قبل از اینکه فرزندتو با ادمای دورو برت مقایسه کنی خودتو با ننه باباهاشون مقایسه کن...:)خدایاامیدم اول ب خودت بعدخودت و باز خودت هست 💥خدایا خودت مراقب کوچولوی توی دلم باش💙 ...اللهم صل الا محمد وال محمد ♥️پشت دیوار دلـ❤ـم یه صدای پـ👣ـا میاد
بستگی داره ب طرف ک چقدر واردسر پسرم گف 90 درصد پسر و همونم شدواس اینم میخوام برم پیشش

نمیدونم چقدر وارده سونوگرافیش.حالم بد بود سونو اورژانسی دادم همینطوری رفتم یه مرکز سونوگرافی چند روز قبلش تو ان تی گفت مشخص نیست خیلی کوچیکه 

پس صبر میکنم چون وسیله نو از بچه های قبلیم دارم الان یه سری چیز ضروری میخوام

آره صبر کن 

منم صبر کردم الان ماه هفت تازه دارم میخرم 

یه سری وسایل از بچه اولم هست 

الان فقط لباس و وسایل بهداشتی و .... 

فقط 9 هفته و 3 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

الهی ذوق داره ولی کاش نمی‌گفت چون دختر صد در صد نیس

اره خانواده همسرم اکثرا پسر دارن خودشوهرمم خواهر نداره مادرشم زود از دست داده واسه همین کمبود دختر دارن😆واسه دخترقبلیمم خیلی ذوق کرد و هرجا چیز قشنگ میدید خودش میخرید و خوشحاااال

اره خانواده همسرم اکثرا پسر دارن خودشوهرمم خواهر نداره مادرشم زود از دست داده واسه همین کمبود دختر د ...

الهی به سلامتی بغل بگیرین

فقط 4 هفته به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40