2777
2789

چی بگم والا

لینک ناشناس:                                       https://daigo.ir/secret/2766070756                        تا ب خود آمدم انگار دلم گیر تو بود❤️‍🩹🫀                                     ذره بودم زائرشمس الشموسم کرده اند...قطره ای بودم ب این دریاپناه آورده ام...گرچ هستم قطره ای ناچیز یک دریای اشک...هدیه برمولای خودروحی فداه آورده ام...  

چه زندگی قشنگ و قابل احترامی دارید

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بعد می‌دونی چیه بهش گفتم تو فقط بدن منو میخای اونم برا یریار کثافت مسخرم کرد گفت بدنت 😂 نکشیمون جنی ...

بیخیال این آدم آخرش جوری پرتت میکنه بیرون که ....

نذار از بدنت استفادشو ببره🙂🙂🙂

یه عددنومزد دارم که تمام منه:)🤍درخواست دوستی به هیچ عنوان ندید و قبول نمیکنم با تچکر....اگه مقدوره برای حاجتم صلوات بفرستید 🦋

بسم الله 😑🤦🏻‍♀️ حال هردوتون خوب نیستا 😂 خب میدادی ک ساکت شه

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
بچه ها ی سوال ، پسری ک از دختری بدش میادم بازم حاضره بخاطر س،کس باهاش بره تا ی شهر دیگه ؟

ارع

خدایا... یعنی می‌شه یه روزی بایستم و رو به آسمون قشنگت فریاد بزنم شکرت؟ شکرت که ناله های دلم رو بی جواب نذاشتی؟ اصلا بی خیال دورت بگردم... بی خیال ناله های قلب کوچیکم.. همین‌طور بی‌دلیل شکرت! شکر وجودت... دوستت دارم خدای مهربون من...

خدارو هزاران مرتبه شکر که من مرد نشدم

تا مجبور شم همچین زنی بگیرم :)

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

بچه ها ی سوال ، پسری ک از دختری بدش میادم بازم حاضره بخاطر س،کس باهاش بره تا ی شهر دیگه ؟

اره بعدم مثل اشغال ولش می‌کنه 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
خاک تو سر اون دختره

اون قبلا برا خودش ارزش قائل نبوده الان فرق کرده 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔