2777
2789
خدارو هزاران مرتبه شکر که من مرد نشدمتا مجبور شم همچین زنی بگیرم :)

وا مگه مرد بودی کمربند بلند میکردی سر زنت؟ عجبا

دوستان عزیزم بی‌نهایت به دعای دلای قشنگتون نیاز دارم ❤️ التماس دعا 
اون قبلا برا خودش ارزش قائل نبوده الان فرق کرده

حتما خودتی 😑نگو ک زرتی رفتی بهش دادی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

حتما خودتی 😑نگو ک زرتی رفتی بهش دادی 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

نه بابا کثافت لاشی بی ارزش اصن ارزش وقت گذاشتن نذاشت اصن

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔

نه 

ولی یک غذا جا کردن چه کار سختیه که به لجبازی بکشه آدم و تا این حد جدیش کنی

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

ما که تو زندگی بقیه نیستیم 

ممکنه به هر دلیلی اون لحظه کمربند کشیده باشه 

تاکید میکنم هر دلیلی اونم تو دوره ای که آقایون روفشار اقتصادی سنگینی هستن (این فقط یه دلیله کوچیکه)

دلیل نمیشه تف کنه تو غذاش جور دیگه میشد تلافی کرد 

حالا همه ریختن که وای سم میریختی وای میشاشیدی توش

نه بابا کثافت لاشی بی ارزش اصن ارزش وقت گذاشتن نذاشت اصن

ببین ی نصیحت بهت بکنم حالا نمیدونم چن سالته با ۲۸سال سنم فهمیدم هیچ پسری تاکید میکنم هیچ پسری ارزش اینو نداره ک خودتو در اختیارش بذاری حتی اگ فرشته باشه فقط ازدواج گول دوست دارمو عشقمو کادو مادو رو هم نخور عاقل باش ن عاشق الکی 

بلاخره منم ی روزی خونه دار میشم😍 ی روزی ی عالمه طلا میخرم..ماشین مورد علاقه مو میخرم...اونجوری ک دلم میخواد زندگی میکنم...الهی ک هرکی مستاجره خونه دار بشه ...هر حاجتی داری بهش برسی الهی امین. امضا مو دیدی برام ی صلوات بفرست ...اگ فرستادی بگو منم برات بفرستم 💜😍.                                                   خدایا شکرت❤️🙂
ببین ی نصیحت بهت بکنم حالا نمیدونم چن سالته با ۲۸سال سنم فهمیدم هیچ پسری تاکید میکنم هیچ پسری ارزش ا ...

اره خودمم فهمیدم وگرنه مث ی عروسک جنسی میبیننت 💔🥲 آخرین این کثافت آشغال گفت بهم دیگ گف هروقت قول دادی عروسک جنسیم بشی باهات اوکی میشم 💔 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
اره خودمم فهمیدم وگرنه مث ی عروسک جنسی میبیننت 💔🥲 آخرین این کثافت آشغال گفت بهم دیگ گف هروقت قول د ...

عاقل باش این دنیا برا دخترا خیلی بی رحم و کثیفه یاد بگیر خودت مواظب خودت باشی و عاقل و قوی ن ضعیف و وابسته پسر

ای وااای خودت بودی اون دختره شرمنده ام‌گغت خاک تو سره دختره

ن واقعنم حق گفتی با این حماقتام 🤦🏻‍♀️🤦🏻‍♀️

ببخش منو

عزیزم ناراحت نشدم اصن ❤️🫂 خودم انقد عصبانیم از خودم ک اونجوری کرد باهام بدتر از اینا گفتم ب خودم 😂😐😅