2777
2789
عنوان

مامانم به زور میگه باید برا نامزدت کادو روز مرد بخری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2165 بازدید | 174 پست
توام گل تو شیشه براش بگیر بگو روز مررررررررد مبارک😐🩷بیشتر از این با توجه به کارا و هدیه هایی که قب ...

روز دانشجو بود به شوخی گفتم دانشجو تبریک نمیخواد پول میخواد

به هیچ جاش نگرفت

تازه اونم از بابام اینا فهمید که روز دانشجوعه

خستم .
ساعت ۱۱ شب بود میخواستیم با خانوادش بریم مامانبزرگشو ببینیم😒😒

اشکالی نداره

دیرتر میرفتید 

یا یه روز دیگه میرفتید خرید

خلاصه به هرحال میذاشتی جبران کنه

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چندسالته؟

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

مادرتونم قشنگ کامل براشون  توضیح بدید تمام کارایی که کردید و هیچ پاسخی از طرف مقابل دریافت نکردید. بعد دیگه اگه قانع نشدن که کادو نیاز نیست یا بدید بهش بگید از طرف مامانمه،

یا

کادو رو بگیر بذار تو کیفت، نده به آقا👹حالا بعداً اگه یاد گرفت چه کادویی برای چه مناسبتی مناسبه همون کادوی مادرتون رو بدید بهشون. 

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

روز دانشجو بود به شوخی گفتم دانشجو تبریک نمیخواد پول میخوادبه هیچ جاش نگرفتتازه اونم از بابام اینا ف ...

خسته نشه؟؟؟؟🚶🏻‍♀️

همیشه لحنم آروم و مهربونه و اکثر وقتا شوخی میکنم،پس فکرای بد نکن🙆🏻‍♀️🩷‌

۱۸

اووو بیکار بودی خواهر تو این سن خودتو درگیر کردی😂

مردا اکثرشون همینن. من واقعا متاهلی تو برنامم نیست

حوصله ندارم بابت چیزای ساده و ابتدایی درگیر بشم

توعم به روش بیار و مستقیم بگو

پیشش تعریف کن فلان دوستم فلان هدیه رو گرفت و..‌.

بالاخره یجا باید بفهمه که داره اشتباه پیش میره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

اووو بیکار بودی خواهر تو این سن خودتو درگیر کردی😂مردا اکثرشون همینن. من واقعا متاهلی تو برنامم نیست ...

😂😂همینو بگو که بیکار بودی

نمیدونم سرم به کجا خورد

مامان بابام سنشون بالا بود ترسیدم حقیقت

این اخلاقاشم نمیدونستم تن دادم 😓

خستم .

من اصلا نمیگم کارت لجبازیه

واقعا نباید براش هدیه بخری

اما حتما تاکید کن بعدا که اون باید برای تو بخره

شوهر من سال دوم بعد عروسی گف من از مناسبتاخوشم نمیاد اما تولدت همه رو جبران میکنم خدایی بعد ۸ سال هنوزم تولد سنگ تموم میذاره از منم انتظار انچنانی نداره

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند
من اصلا نمیگم کارت لجبازیهواقعا نباید براش هدیه بخریاما حتما تاکید کن بعدا که اون باید برای تو بخرهش ...

حالا بنظرت این موضوع رو تا روز مرد بگم یا بعدش بگم؟

بعدش فک نکنه منم سر لجبازی چیزی نخریدم براش؟

چون اگه من بگم میگه نداشتم صدرصد اینو میگه

خستم .
همون یه شاخه گلو کادو حساب کرده😕😂حالا بابای من همون گلم نمیخرید و تبریک نمیگفتچقد مامانم بهش گفت م ...

شما باید به پدرتون میگفتید و باهم هدیه میخریدین 

منم همیشه به پدرم این مسائل و یاد آوری میکنم و باهم هدیه و کیک میخریم

حالا بنظرت این موضوع رو تا روز مرد بگم یا بعدش بگم؟بعدش فک نکنه منم سر لجبازی چیزی نخریدم براش؟چون ا ...

تا روز مرد هیچی نگو

روز مردم در کمال مهربونی بدون اینکه قصد تلافی داشته باشی تبرریک بگو

حالا دو حالت داره یا گله میکنه میگه همین؟! اون وقت میفهمی که خسیس و بکنه و میتونی هرچی تو دلته بگی

یا میگه ممنون و میفهمی هیچ توقعی ازت نداره و در کل مدلش اینه 

بازم اگه دیدی مدلش اینه چند روز بعدش قشنگ براش بگو من توقع دارم از نزدیک ترین شخص زندگیم کادو و تبریک متفاوت لگیرم شاید برای تو مهم نباشه اما برای من هست و احساسم سرد میشه کاملا در کمال ارامش براش بگو

هرکسی بوسه ستاند ز لب یار کسی...بی گمان دست در آغوش نگارش ببرند