2777
2789
عنوان

مامانم به زور میگه باید برا نامزدت کادو روز مرد بخری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2263 بازدید | 174 پست

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

خسیسه گل برا سال اول توهینه اگه یه دسته گل بود یچیزی یه شاخه😐چطور روش شد کوفتم نخر براش

میبینی توروخدا

خیلی ناراحت شدم

من که دخترم درامدی ندارم خاک‌تو سرم چه تولد مفصلی گرفتم براش

خستم .
مامانت خیلی عاقله راست میگه زشته هیچی نخری بعد کینه میشه و هنین اول کاری زندگیت رو خراب نکن

اگ واسه این میخواد کینه کنه بکنه 

این دیگ چه شوهریه بخاطر کادو روز مرد کینه کنه 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

برای دوستش تولدش ۱ میلیون خرج کرد چجوری اونو بلده پسمن براش تولد گرفتم روز شغلش کادو دادم میخواست یا ...

به هیچ عنوان بهش هدیه نده 

به مادرت هم بگو دخالت نکنه اگرهم هدیه خرید بگو از طرف خودت خریدی من نمیخوام بدم 

اگه بلد نباشه برا همه باید این چیزارو نفهمه چرا برا رفیقش بلده

اگه بدی خودتو کوچیک و بی ارزش کردی 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

مامانت خیلی عاقله راست میگه زشته هیچی نخری بعد کینه میشه و هنین اول کاری زندگیت رو خراب نکن

چطور اون فکر نکرد زشته؟🙂🙂🙂پیش خواهرم و زنداداشم یه سکه پول شدم وقتی پرسیدن چی خریده روز زن برات

خستم .
میبینی توروخداخیلی ناراحت شدممن که دخترم درامدی ندارم خاک‌تو سرم چه تولد مفصلی گرفتم براش

هنوز تولد تو نشده؟

از قبل بهش بگو برا تولدت طلا میخوای 

البته اگه نره از اون دستبند چرما بگیره که یه ذره طلا روشه خسیس خان

اا
مامانت اشتباه میکنه یه چیز کمتر از هدیه داماد باید خرید اینطوری داماد هار میکنیدا

منم میگم دختر همیشه یه چیز پایین تر میخره اون یه شاخه گل خرید الانم‌یه تبریک سهمشه همین

خستم .