2777
2789
عنوان

مامانم به زور میگه باید برا نامزدت کادو روز مرد بخری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2227 بازدید | 174 پست
اگ واسه این میخواد کینه کنه بکنه این دیگ چه شوهریه بخاطر کادو روز مرد کینه کنه

شوهره کینه نمیکنه مادرشوهر اگر معطل بهنونه باشه هی میکوبه تو سرش و ازش کینه میکنه 

عزیزم چند بار بیرون رفتیم مثلا از اون گوی های شیشه ای هست توشون عروس دوماد داره از اونا گفتم چقد قشن ...

اوه پس ایشون خودشون را زدن به راه دیگه 

آخه برخی از آقایون معتقد هستند که در دوران نامزدی نباید خرج کرد 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

😒😒😒والاگل زیاد خریدم بسشه

این همه کار براش انجام دادی والا من برا شوهرم ی لباس زیر خریدم بعدش برام جبران کرد با پلاک زنجیرطلا ، ب هیچ عنوان براش مناسبتی ها هیچی نخری حرف مامانتم گوش نکن

و ایما گذشت اونچه نباید ایگذشت ...باقی عمر هرچه بادا باد..🖤🍁
به هیچ عنوان بهش هدیه نده به مادرت هم بگو دخالت نکنه اگرهم هدیه خرید بگو از طرف خودت خریدی من نمیخوا ...

نه نمیزارم مامانمم بده اونوقت میگه مامانت داد تو ندادی

هیچکدوم نمیدیم

خستم .
😞😞😞😞اره

نامزدتو مستقیم از غار در نیومده ک 

چند ساله مجازی داره 

صددرصد دیده شنیده

اگ حوصلشم نداشت باید پول میداد بهت(ب این مردایی ک پول میدن میگن خودت هرکاری میخوای بکن میگن بلد نیست یا واس اینکارا پایه نیست ) 

وگرنه ب نامزدت میگن خسیس کسی ک ارزش نمیزارن ارزش نزار 

نی نی سایتو ول کن من راجب یه موضوعی خاستگار اینجا مشورت کردم به نظرایی میدادن اصلا فاجعه بعدا فهمیدم چقدر اشتباه راهنمایی میکنن 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

کی گفته مردا بلد نیستن مگ مرد ۸۰ سالس الان با وجود فضای مجازی همه بلدن پدر من ک ۵۵سالشه ب لطف مجازی ...

من واقعا زیاد دیدم طرف تاحالا تو خانوادشون از این چیزا

نبوده و ندیده، با بقیه دخترا هم تجربه ای نداشته

فک میکرد مثلا واسه طرف مهم نیس و بیخیال بود

تو اینستا هم آدم هرچی ببینه انجام نمیده که

این همه خانوما کارای مختلف میکنن مگه ما انجام میدیم

بعضیا اونجورین ولی خب نامزد ایشون انگار از عمد

خودشو زده به اون راه😬 اصلا به روی خودش نمیاره

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو که دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️

هنوز تولد تو نشده؟از قبل بهش بگو برا تولدت طلا میخوای البته اگه نره از اون دستبند چرما بگیره که یه ذ ...

من انقد از این ساعتای نقره دوست داشتم بااینکه میدونست نخرید 

میتونست برای روز زن از اونا بخره برام

منم ب روش نیاوردم که چقد دلم شکست

خستم .
حالا امسال بخر .سال دیگه باز همین کارو کرد دیگه گل هم نخر.هر چند نامزدت بلد نبوده مادرشم بلد نبوده ب ...

دوران نامزدی منم مادرشوهر خواهر شوهرم نه بهش یاد میدادن نه میذاشتن ما به هم نزدیک شیم 

بعد ازدواج که فهمیده و میخره چششون در میاد و خودشونو میکشن😑😑

آدم باید خودش برا خودش تلاش کنه از مادرشوهر و خواهر شو آبب گرم نمیشه 

یه بار جوون بودیم، نچسبید اونم...

اوه پس ایشون خودشون را زدن به راه دیگه آخه برخی از آقایون معتقد هستند که در دوران نامزدی نباید خرج ک ...

یا میدونست که ساعت نقره خیلی دوست دارم چنددد بار گفتم بهش

خستم .