2777
2789
عنوان

مامانم به زور میگه باید برا نامزدت کادو روز مرد بخری😐

| مشاهده متن کامل بحث + 2167 بازدید | 174 پست

تاپیکاتو خوندم خیلییی خسیسه خیلییییییی بری خونه خودت فکر کنم روغن اینا زود تموم کنی بات دعوا کنه. 

خودم خاستگارسنتی و رسمی  داشتم پولدار شدید و خوشگل و عالی هنوزم خوشم میاد ازش در اوج خواستن رهاش کردم دوره اشنایی چون فهمیدم خسیسه مثله شوهرت 

میشه دعا کنید به خواسته قلبیم برسم 💜مرسی🧡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

اخلاقش خوبه ولی خرج نه😬

باسیاست زنونه مثلابریدپاساژبگوفلان لباس چقدرخوشگله دوست دارم برای توبپوشم بذارخودش حساب کنه بعدخریدبگو جای کادوی تولدم که فراموش کردی میذارموکلی تشکرکن 

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 
برای دوستش تولدش ۱ میلیون خرج کرد چجوری اونو بلده پسمن براش تولد گرفتم روز شغلش کادو دادم میخواست یا ...

اگه اینطوره که کلا یه شاخه گل بگیرید براش

بهش نگفتید بابت این کارش ناراحت شدید؟

🦦
نه نمیده هیچیدوره اشناییمون کوتاه بود

دوره اشنایی بیرون نرفتین 

من تو دوره اشنایی اولین قرارمون فهمیدم خسیسه دواوج خواستن رهاش کردم ردش کردم سنتی بود ولی عقلانی فکر کردم ک تااخر عمر باید حرص بخورم و حسرت بله نگفتم درحالی ک یه عده تو سایت میگفتن خودت شاغلی میتونی تحمل کن دوباره پیامش بده ک خداروشکر این کارو نکردم 

اگه اینطوره که کلا یه شاخه گل بگیرید براشبهش نگفتید بابت این کارش ناراحت شدید؟

نه نتونستم بگم حس کردم خرد میشم چون یه چیز دلیه😔 فقط گفتم چرا مشورت نکردی برای مامانا باهم بریم کادو بخریم

خستم .

تامیتونی حرف دلت دلخوری روبازبون خوش بهش بگووقتی خیلی حالش خوبه بگوخیلی دوستت دارم ولی گاهی دلگیرمیشم ازت شایدهم سوتفاهمه بعدحرفت روبزن 

برای سلامتی امام زمان وعاقبت به خیری صلوات 
نه نتونستم بگم حس کردم خرد میشم چون یه چیز دلیه😔 فقط گفتم چرا مشورت نکردی برای مامانا باهم بریم کاد ...

باید بهش میگفتی عزیزم

شما قراره تا آخر عمر هرسال ناراحت بشید

باید بدونه کارش اشتباهه

🦦
حالا چیکار کنم اخه😔😔🙃🙃

زیاد بهش رو نده ازش بخواه پول و وسایل و ...

اگه میتونی جدا شی ک جداشو چون خسیس درست نمیشه هیچ بدتر نشه من باخیلیا حرف زدم ک شوهرشون خسیسه گفتن نمیتونی تغییر بدی 

دوره اشنایی بیرون نرفتین من تو دوره اشنایی اولین قرارمون فهمیدم خسیسه دواوج خواستن رهاش کردم ردش کرد ...

نه پدرم سنتی بود اجازه نمیداد ما زود عقد کردیم

خستم .
زیاد بهش رو نده ازش بخواه پول و وسایل و ...اگه میتونی جدا شی ک جداشو چون خسیس درست نمیشه هیچ بدتر نش ...

پدرم اجازه نمیده و پشتم نیست

مامانمم که خودت میبینی

اطراف ما جدایی مرسوم نیست بابام سرمو میبره میزاره رو سینم😓

خستم .