2777
2789

والا خود چاق‌ها بیشتر از همه میدونن بخاطر چاقی چه فشار جسمی و از دست دادن فرصت‌ها رو دوششونه ولی فقط اون ها هم احترام میخوان و نیاز دارن شنیده و دوست داشته بشن 

شاید چون دوستون دارن و نمی‌خوان مریض و ناراحت و.. باشی عشقم 

خدایا بابت همه چیز شکرت تو واقعا واقعی هستی ❤️دوست دارم امیر 🩷عشق رو تجربه کردم 🫣خویش را بر سر مژگان تو گم کرده دلم 🫂

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

و همینطور لاغرا...🚶

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

بنظرم مقصر اصلی خونوداست

خونواده وقتی میبینه بچه داره چاق میشه باید فکر اساسی کنه

نه که تو بزرگسالی بچه با معده ی گشاد شده و عادت به اشتهای زیاد حالا بخواد لاغرکنه با هزار بدبختی

چاقی و لاغری جزو مسائلی ه ک درست و غلطش فقط ب خود شخص مربوط میشه،انقدر ب من میگفتن لاغر شو من اصلا برام مهم نبود لذت هم میبردم از خودم تا زمانی ک خودم حس کردم نیاز ه وزن کم کنم و رعایت کنم شروع کردم ب مراقبت از خودم

نجابت زمانی معنا پیدا میکند که راه دومی هم باشد
واقعا انگار خودمون نميدونيم لاغريم يا چاقيم ، هى يادآورى ميكنن ديوثا

من چنان جوابی میدم که دیگه خودشون خفه میشن

هرکیم میخواه باشه باشه

خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞

تازه بعضیا ذاتا کم اشتها هستن یا بشدت بد غذا  بعد همش میگن آدم باید اراده داشته باشه باید بهشون گفت  اگه تو هم این اشتها و علاقه به غذا رو هم داشتی و لاغر موندی حسابه وگرنه بزور چهارقاشق با اکراه وحشتناک  غذا میخوری بعدجالبه  برای آدمای چاق  از اراده حرف میزنی 

والا من تاحالا ندیدم به خاطر چاقی به کسی بی‌احترامی کنن. فقط یه بار تو یه گروه یه مطلب گذاشتم که چربی های اضافی به اندام های  داخلی چقدر فشار میارن . یکی پدرم و درآورد که چرا به چاقها بی احترامی میکنی