والا خود چاقها بیشتر از همه میدونن بخاطر چاقی چه فشار جسمی و از دست دادن فرصتها رو دوششونه ولی فقط اون ها هم احترام میخوان و نیاز دارن شنیده و دوست داشته بشن
من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
چاقی و لاغری جزو مسائلی ه ک درست و غلطش فقط ب خود شخص مربوط میشه،انقدر ب من میگفتن لاغر شو من اصلا برام مهم نبود لذت هم میبردم از خودم تا زمانی ک خودم حس کردم نیاز ه وزن کم کنم و رعایت کنم شروع کردم ب مراقبت از خودم
خداشاهده اگه بامن کاری ندارین،من دانشگاه هارواردسمیناردارم درخواست ندین ـــ انسانی دارای کمبود شیرکاکائوهسدم:]ــ نامه ای به نیمه گمشده ام:خاک توسرت منم گمشدم😭💔رفتار من اینطوریه که نه مذهبیاقبولم دارن نه غیرمذهبیا:(😂ـــــــــــ خب دیگه یکم جدی باشیم:))درست بعد ازرفتنش،وقتی به مورسیده بود،وقتی همه ی ادمای اطرافم قلبمو هزارتیکه کردن..... خدابغلم کرد،آرومم کرد❤دورت بگردم مطمئنم توهم یه روز میچشی ومیدونی من چی میگم رفیق💞
تازه بعضیا ذاتا کم اشتها هستن یا بشدت بد غذا بعد همش میگن آدم باید اراده داشته باشه باید بهشون گفت اگه تو هم این اشتها و علاقه به غذا رو هم داشتی و لاغر موندی حسابه وگرنه بزور چهارقاشق با اکراه وحشتناک غذا میخوری بعدجالبه برای آدمای چاق از اراده حرف میزنی
والا من تاحالا ندیدم به خاطر چاقی به کسی بیاحترامی کنن. فقط یه بار تو یه گروه یه مطلب گذاشتم که چربی های اضافی به اندام های داخلی چقدر فشار میارن . یکی پدرم و درآورد که چرا به چاقها بی احترامی میکنی