2777
2789
عنوان

بنظرتون این پسر چشه

155 بازدید | 14 پست

از اطرافیانش شنیدم هروقت من بهش زنگ میزنم خیییییییلی عصبانی میشه در حدی که میخواد گوشیو خورد کنه تازه دیروزم که بهش زنگ زدم و باهاش حرف زدم بعدش یه استوری گذاشت با یه بطری ودکا و نوشته بود حس تنفر همش باهامه(تموم این رفتاراش از بعد از یه دعوای شدید شروع شد که مقصرش من بودم و هزاربار بخاطرش معذرت خواهی کردم)

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

کینه ای شدید هست و ازت کینه گرفته و متنقر شده

کم کم‌درست میشه ی مدت سمتش نرو بهش فرصت بده اگر مقصر دعوا بودی

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!

سمتش نرو تا خودش بیاد سمتت

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

میگم ی پسر بخاد هف هش ساعت بری پیشش بمونی میخاد چکار کنه

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
یعنی خودت نمیدونی

چرا می‌دونم ولی این تایم واقعا زیاده 

تلخ و شیرین جهان چیزی به جز یک خـواب نیـست ،             مرگــ پایان می‌دهد یکـ روز این کابوس را 🙃                               بمان تنهـا که تنهـایی به این تن هـا ش‍رف دارد !            لالا لالا بخواب دنیا خسیسه ، واسه کمتر کسـی خوب می‌نویسه ، یکـی لب هاش همیـشه غرق خندس ، یکی چشـماش تو خوابـم خیسه خیسه :)💔
بستگی داره رابطت با اون پسر چی باشه اگه که دوست پسری نامزدی چیزی هست باز بستگی به اخلاق خود پسره دار ...

فقط تحقیر و اذیتم میکرد حتی باهام دوس نشد من ولی میخواستمش شدید خرش بودم اصن .. با فحش صدام میزد فک کن